Uutiset

FC Hämeenlinna sai Hongan vastaansa

FC Hämeenlinna sai mielenkiintoisen vastuksen jalkapallon Suomen cupin kuudennelle kierrokselle. Vastaan asettuu Jalkapalloliigan kärkijoukkueisiin jo vuosia lukeutunut FC Honka. Arvontatulos otettiin valkoisten leirissä ilolla vastaan.

-Oikein hyvä arpa, juuri sen suuntainen kun salaa toivoimmekin. Erittäin kova joukkue vastaan ja vielä kotikentälle. Mika Lehkosuon Honka on menettänyt talvella avainpelaajiaan, ja nuoria on nostettu rohkeasti tilalle. Silti se pyrkii esittämään liikkuvaa ja vauhdikasta peliä. Liigacupissa Honka väläytteli mm. pyörittämällä HJK:a, joten erittäin hyvän joukkueen saamme kylään. Hieno haaste meille, päävalmentaja Jussi Lempinen kommentoi.

FC Hämeenlinnan kapteenistoon kuuluva Tatu Mäkelä oli Lempisen kanssa samoilla linjoilla.

-Huomattavasti mieluisampi arpa kuin edellinen. Tosi mukava päästä pelaamaan huippujengiä vastaan ja on hyvä saada talvikauden kovin peli tähän kohtaan. Hyvä ja pelaava jengi on vastassa, mutta emme voi lähteä vain peruuttelemaan. Omaa peliä pitää uskaltaa pelata ja pitää palloa, toki laadukasta puolustamista unohtamatta. Juuri sillä omalla pelillä otamme tästä jatkopaikan. Olen sitä mieltä, että Ykkösen taso ei tällä kaudella ole kovin kaukana liigan tasosta, meidän on aivan turha lähteä nöyristelemään, Mäkelä toteaa.

Tarkemmat tiedot kuudennen kierroksen ottelun ajankohdasta ja pelipaikasta ratkeavat lähipäivinä. Ottelu on pelattava 29. maaliskuuta-12. huhtikuuta välisenä aikana. FC Hämeenlinna leireilee Unkarin Budapestissa 3-7. huhtikuuta ja ottelu yritetään sopia pelattavaksi ennen leirille lähtöä. Pelipaikka on suurella todennäköisyydellä Parolan pallokenttä. (HäSa)