Uutiset

FC Hämeenlinna sai opetuksen Raumalla

FC Hämeenlinnan sarja-avaus jalkapallon Kakkosessa näytti ensin sujuvan mainiosti, mutta lopulta toisin kävi. Raumalla Pallo-Iirojen vieraana käynyt Hämeenlinna joutui taipumaan kahden maalin johtoasemasta 3–2 (1–2) -tappioon.

Kotijoukkue iski ratkaisumaalin vasta erotuomarin antamalla lisäajalla, kun vasta muutamaa minuuttia aikaisemmin vaihdosta kentälle tullut Kristian Gustafsson sai pallon kolmannen kerran hämeenlinnalaisten maalissa pelanneen Juha Tuomen taakse.

Hämeenlinnalaiset johtivat ottelua 19 minuutin pelin jälkeen 2–0, kun Xhevdet Zeqirin ja Jussi Heikkinen onnistuivat maalinteossa. P-Iirot tuli maalin päähän avauspuoliajan lopussa Aake Rapalan maalilla, ja Juho Patola tasoitti 51 minuutin pelin jälkeen.

FC Hämeenlinnan päävalmentajaa Jussi Pellikkaa menetetyt pisteet harmittivat.

– Lopetimme pelaamisen ihan täysin, kun luulimme, että peli on tässä ja taputeltu. Sen jälkeen peliä on enää vaikea kääntää. Lopun olimme ihan välissä, ja vastustajan maalivahdilla oli seuraava torjunta 88 minuutin pelin kohdalla, Zeqirilla oli vielä paikka tehdä maali. Tämä oli meille hyvä opetus, miten käy, kun pelaamisen lopettaa kesken, Pellikka sanoi ja myönsi, että parempi joukkue otti Kakkosen läntisen lohkon avauskierroksella voiton.

FC Hämeenlinna pelaa seuraavan kerran ensi viikonloppuna, kun se kotiavauksessaan vastaansa turkulaisen ÅIFK:n, joka voitti omassa avausottelussaan närpiöläisen Kraftin maalein 2–0. Ottelu pelataan Pullerin tekonurmella. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic