Uutiset

FC Hämeenlinna taipui Närpiössä

FC Hämeenlinnan hyvä alku ei riittänyt pisteisiin sunnuntaina Närpiössä. Lauri Hakanen vei vain 20 sekunnin pelin jälkeen hämeenlinnalaiset johtoon, mutta lopulta Kraft otti voiton maalein 4–2 (2–2).

– Oli positiivista, että saimme maalihanat auki seitsemän ja puolen jakson jälkeen ja pallollinen peli oli astetta parempaa kuin viime peleissä. Muutama henkilökohtainen virhe näkyy kuitenkin saman tien tulostaululla. Vastassa oli hyvä joukkue. Sillä on taitavia ulkomaalaisia pelaajia, jotka pelaavat hienoa peliä. Tällä kertaa pelistä löytyy kuitenkin hyvääkin, kävi ottelua läpi FC Hämeenlinnan valmentaja Tomi Uusitorppa.

Kraft kuittasi Hakasen avausosuman vartin pelin kohdalla Jordan Forster Leblancin osumalla. Edis Elkaz vei 38 minuutin jälkeen kotijoukkueen johtoon. Berat Grabovci tasoitti vielä 42. minuutilla. Elkaz ja Jonas Granfors iskivät kuitenkin närpiöläisille toisella jaksolla voittoon tarvittavat maalit.

FC Hämeenlinnan parhaat pelaavat olivat laidoilla.

– Suomalaisen Jere ja Niemisen Aleksi pääsivät hyvin haastamaan ja paikoille. Teimme kaksi maalia ja useampaankin oli mahdollisuus. Kaksi maalia vieraissa on hyvä suoritus, mutta neljä omiin ei enää ole. Hävisimme kuitenkin paremmalle. Moni muukin häviää täällä tällä kaudella, valmentaja uskoi.

FC Hämeenlinna pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina. Se Kaurialaan vieraakseen turkulaisen ÅIFK:n.

– Olemme pelanneet yhdeksän peliä, eikä meillä ole ollut yhtään ehjää treeniviikkoa. Nyt saamme treenattua kunnolla. Uskon, että saamme siitä lauantain peliin hyvää virtaa. Ei auta muuta kuin uskoa omaan tekemiseen ja lähteä nostamaan sijoitusta ylöspäin peli peliltä, Uusitorppa muistutti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic