Uutiset

FC Hämeenlinnalla 25-vuotisjuhlaturnaus Kaurialassa

FC Hämeenlinna ja Jalkapallon pelaajayhdistys järjestävät Kaurialan kentällä lauantaina Old Stars Tournamentin, jossa pelailee takavuosien jalkapallotähtiä. Turnauksessa on mukana kahdeksan joukkuetta, jotka pelaavat kahdessa lohkossa. Turnaus on osa vuonna 1991 perustetun FC Hämeenlinnan 25-juhlavuoden tapahtumia.

Kotijoukkue on mukana turnauksessa vahvalla joukkueella, sillä mukana on useita Veikkausliigassa pelanneita jalkapalloilijoita. Muun muassa Markus Joenmäki, Mikko ja Ville Kalervo, Olli Lehtimäki, Jussi Pellikka ja Anssi Laine ovat kentällä kotijoukkueen valkopaidoissa.

Turnaus alkaa lauantaina kello 15.20 ja yleisöllä on vapaa pääsy Kaurialaan.

FC Hämeenlinna lopettaa myös kilpailutoiminnan.

– Taloudelliset ja toiminnalliset edellytykset eivät enää vastaa yhdistyksen tavoitteita eikä jalkapalloyhteisö Hämeenlinnan seudulla kaipaa enää tienraivaajaa, joten kilpailutoiminta on FC Hämeenlinnan osalta päätetty lopettaa, kertoo puheenjohtaja Tapio Virtanen

FC Hämeenlinna perustettiin aikanaan seuraksi, joka toimi esikuvana Hämeenlinnan junioreille. Nykyisin tässä roolissa on Hämeenlinnan Jalkapalloseura, jolla on Kolmoseen nouseva edustusjoukkue ja näin lukuisilla junioripelaajilla on oma pelaajapolkunsa aina miesten joukkueeseen asti.

FC Hämeenlinna toivoo, että HJS:n junioritoiminta kantaa pitkälle.

– Nyt on annettu viestikapula vietäväksi eteenpäin ja toivotamme työtä jatkavalle Hämeenlinnan Jalkapalloseuralle menestystä, sanoo Virtanen.

Asiasanat