Uutiset

Fredrik Grønstrand johti Kerhon A-nuoret voittoon

Maalivahti Fredrik Grønstrand oli HPK:n A-nuorten liigajoukkueen sankari sunnuntaisessa Lappeenrannan turnauksen ottelussa Pelicansia vastaan. Nollapeliin venynyt norjalainen torjui 29 kertaa ja pohjusti Kerhon 3–0 (1–0, 1–0, 1–0) -voittoa lahtelaisista.

Myös Kerhon kenttäpeli pyöri hyvin viikonvaihteen turnauksen päätöspelissä. Maali per erä -tahdilla joukkue ylsi viikonvaihteen parhaaseen peliinsä.

– Kyllä tämä oli todella hyvä päätös turnaukselle. Kolme peliä kolmessa päivässä ei ole mikään helppo savotta, mutta komeasti koko porukka urakastaan selviksi. Maalivahtimme onnistui tänään hyvin, mutta kovasti plokkailivat kiekkoja pois myös puolustajamme. Hienoa oli myös, että emme ottaneet kuin yhden jäähyn, Kerhon päävalmentaja Matti Tiilikainen muistutti.

Maalinteossa hämeenlinnalaisista onnistuivat hyökkääjät Miku Ronkainen (1+1) ja Harri Kainulainen (1+1) sekä puolustaja Otto Latvala (1+1). Tehokkaasta ykköskentällisestä tehoille ylsi myös Eemeli Jeskanen (0+1). Myös hyökkääjät Niilo-Kustaa Määttä (0+1) ja Niko Lahtinen (0+1) kartuttivat teholukemiaan.

Pelicansin maalissa pelannut Sami Suni torjui 39 kertaa.

HPK voitti viikonvaihteessa Lappeenrannassa Pelicansin lisäksi myös KooKoon ja itävaltalaisen Salzburgin akatemiajoukkueen.

– Yhdeksän pinnaa oli tavoitteena ja myös saavutettiin. Tästä on hyvä taas jatkaa sarjaa perinteisellä kaavalla, Tiilikainen myhäili.

Asiasanat

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic