Uutiset

Golfsenioreiden …kesäkiertue päätökseen

Aulangon ja Tawastin golfsenioreiden 12 osakilpailun kesäkiertueen viimeinen kisa pelattiin keskiviikkona Tawastin kentällä. Kolme kertaa pelattiin Hugolla, kolme kertaa Everstillä ja kuusi kertaa Tawastilla. Naisille ja miehille oli omat sarjansa. Tulokset laskettiin sekä tasoituksin että tasoituksitta. Pelimuotokin vaihteli pistebogeyn ja lyöntipelin välillä. Kustakin osakilpailusta parhaat saivat pisteitä ja lopputulokseen laskettiin kolme parasta pistemäärään Aulangolta ja Tawastilta.

Kiertueella kertyi kaikkiaan 1103 pelisuoritusta. Naisia osallistui turneelle kaikkiaan 39 ja miehiä 126, joten melkoisesta liikuntatapahtumasta on kyse. Naisista eniten osakilpailuvoittoja keräsi Anneli Hietala, jonka voittosaldo oli 5. Neljä osakilpailuvoittoa pelasivat Riitta Anderis ja Rakel Marin. Miehissä Kri Anttonen keräsi 4 voittoa, Lauri Lindberg, Toivo Pönni ja Heiki Vehkaperä 3.

Naisten tasoituksettoman sarjan kokonaiskilpailun voitti AGK:n Anneli Hietala, ja tasoituksellisen sarjan saman seuran Rakel Marin. Miehissä voitot menivät tawastilaisille, tasoitukseton Kari Anttoselle ja tasoituksellisen Lauri Lindberg. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic