Uutiset

Graciano Ozeias tilkitsemään FC Hämeenlinnan alakertaa

Kovaa vauhtia lähestyvään jalkapallokesään valmistautuvan FC Hämeenlinnan puolustuslinja sai todella kovan vahvistuksen, kun 27-vuotias keskuspuolustaja Graciano Ozeias pääsi yhteisymmärrykseen seuran kanssa pelikauden 2011 kattavasta sopimuksesta. Ikäisekseen kokenut brasilialainen on pelannut ammatikseen kymmenisen kautta ja meriittilistalta löytyy muun muassa Kiinan Superliigan mestaruus. Suomalaiseen jalkapalloiluun Graciano on tutustunut jo neljän kauden ajan, joista kolme viimeisintä on vierähtänyt PS Kemin miehistössä.

FC Hämeenlinnan päävalmentaja Jussi Lempinen on uudesta vahvistuksesta tohkeissaan:

-Nyt voin sanoa, että saimme juuri sitä mitä haimmekin. Gracianon saapumisen myötä alakertamme on viimeistään sarjan eliittiä. Se oli yksi tärkeimpiä lähtökohtia joukkuetta kasattaessa. Graciano on kuulunut kolmen edellisen kauden ajan pelipaikallaan sarjan ehdottomaan eliittiin. Hän tuo joukkueeseemme arvokasta kokemusta sekä fyysisyyttä ja lisäksi hän on hyökkäyspään erikoistilanteissa todellinen pelote, Lempinen kehuu.

– Graciano oli siirron suhteen itse aloitteellinen oltuaan seuraamme yhteydessä vuoden vaihteen jälkeen. Tämä antaa signaalia siitä, että hän todella haluaa auttaa joukkuettamme ensi kesänä, valmentaja jatkaa.

Maaliskuun puolessa välissä Hämeenlinnaan saapuvan brassin sopimuksen jälkeen FC Hämeenlinna on pientä hienosäätöä vaille valmis.

-Fikret Islami ja Jesse-Juho Kuusisto jatkavat vielä testissä ja heidän tilannettaan arvioimme hieman myöhemmin. Gracianon myötä palapelin kulmapalat ovat paikoillaan, joten todella luottavaisin mielin menemme kohti sarja-avausta.

FC Hämeenlinna on seuraavan kerran tulessa ensi lauantaina, kun Ykkösen kärkipäässä edelliset kaudet viettänyt PoPa saapuu vierailulle. Ottelu alkaa Pullerin palloiluhallissa kello 18. (HäSa)