Uutiset

Granroth ja Mäkelä ratsastivat trophy-voittoihin

Janakkalalaisen Hattel Horse -tallin Rosa Mäkelä ja Susanna Granroth ylsivät voittoihin viikonvaihteessa Tampereella ratsastetuissa Hevoset 2014 -messujen estekisaluokissa. Molempien ratsastajien valmentaja on Sanna Backlund.

Hämeen Ratsastajia edustava Mäkelä hevosellaan Talan J.W.B oli paras Agrimarket junior trophyssa 120 sentin esteillä. Toinen oli Mira Rantanen hevosella Chick Tampereelta, ja kolmannen palkinnon ratsasti Jalasjärven Miisa Pulkkanen tammalla Angelica.

Granroth ja Ufarim janakkalalaisesta Hattel Riders-seurasta tyylittelivät puolestaan voittoon 140-tasoisen pääluokassa. Ratsukko selvitti ainoana perusradan virheittä.

Toiseksi vaativaksi osoittautuneessa Agrimarket Tammer trophy -luokassa sijoittui perniöläistä Melkkilän Ratsastajia edustava Julia Engblom kokeneella Verdi-hevosellaan. Myös Engblomin valmentaja on Sanna Backlund. Pari hyppäsi esteet virhepisteittä, mutta aavistuksen liian hitaasti, ja enimmäisajan ylityksestä napsahti yksi virhepiste.

Kolmannen sijan saivat yhden puomin pudottaneet Katja Juntunen ja Caol Ila Oulusta.

Tampereen messujen yhteydessä kilpailtiin lauantaina myös 130-tasoinen aikaratsastusluokka. Luokan voitti ylivoimaisesti Joni Koivusalo ja Ramoon Seinäjoelta. Toiseksi ratsasti Salon Tomas Kiviranta tammalla Mg Glendora reilut kolme sekuntia hitaammalla ajalla. Mg Glendoran omistaa riihimäkeläinen Satu Laine.

Kolmannen sijan 22 hevosen luokassa hyppäsivät Pyry Kivikoski ja Quimma Tuusulasta. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic