Uutiset

Gwen Stefani liittyy parfymistien joukkoon

Poptähti Gwen Stefani liittyy niiden julkkisnaisten joukkoon, joilla on oma nimikkoparfyymi. Stefanin tuoksun tuottaa Coty, ja sen on määrä tulla kauppoihin ensi syksynä. Asiasta kertoo E! Online -internetsivusto.

Muun muassa vaatteita, laukkuja ja nukkeja jo suunnitellut Stefani, 36, on hajuvesihankkeesta innoissaan.

– Tuoksun luominen on yksi arvokkaimmista asioista, joita suunnittelija voi päästä tekemään. Teen hajusta sellaisen, jota itse mieluiten käyttäisin.

Coty valmistaa jo muun muassa Jennifer Lopezin, Sarah Jessica Parkerin, Kylie Minoguen ja Celine Dionin nimikkotuoksuja. Myös esimerkiksi Naomi Campbellilla ja Beyonce Knowlesilla on omat parfyyminsä.

Brittien kelpaa juhlia

Brittien kelpaa nykyisin juhlia. Tämä käy ilmi tuoreesta selvityksestä, jonka mukaan juhliminen on saarivaltiossa entistä halvempaa, kun arkielämän kulut ovat sen sijaan nousseet jyrkästi.

Tiedot käyvät ilmi Egg’s-puulaakin kokoamasta Retail Therapy Indexistä (RTI). Tulokset kertovat kymmenen viime vuoden aikana tapahtuneista muutoksista.

Hauskanpitoon liittyvät palvelut kuten vapaa-aika- ja viihdetuotteet ovat halventuneet vuosikymmenessä 0,6 prosenttia. Tavallisten kulutustuotteiden ja -palveluiden hinnat ovat sitä vastoin nousseet samassa ajassa 30,2 prosenttia.

STT

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic