Uutiset

Hääseurueet pistivät painiksi

New Yorkin osavaltion White Plainsissa on vietetty harvinaisen rouheat häät. Kahden hääseurueen kesken syntyi iloinen rähinä, jonka jäljiltä poliisit korjasivat putkaan 11 juhlijaa. Kaikki putkaan joutuneet kuuluivat sulho Joseph Fortunato Jr:n hääseurueeseen. Myös sulho itse pääsi putkaan.

Rähinä alkoi väärinkäsityksestä. Eräs häävieraista oletti toisen seurueen best manin olevan oman hääseurueensa valokuvaaja. Ja siitäkös best man kimpaantui. Pian oli täysi rähinä päällä.

– Kaikki hakkasivat kaikkia, poliisin tiedottaja Martin Gleeson kertoo.

– Ja molemmat morsiamet vaikuttivat sangen neuvottomilta. He eivät olleet uskoa todeksi, että heidän häissään voi tapahtua jotain sellaista, Gleeson jatkaa.

Jotta Fortunaton suvun hääsuoritus olisi ollut täydellinen, alkoi sukukunta tapella myös heitä rauhoittamaan tulleiden poliisien kanssa. Hotellin irtaimistoa riitaisat juhlijat saivat rikottua lähes 2 000 euron edestä.

– Meillä on sellainen käsitys, että alkoholilla on osuutensa tapahtumiin, Gleeson paljastaa.

STT

”Ei me olla apinoita”

Italialaiset voivat tänä vuonna ensimmäistä kertaa lyödä vetoa Miss Italia -kilpailun tuloksista. Missikandidaatit ovat vedonlyönnistä lähinnä järkyttyneitä.

– Me olemme ihmisiä. Emme esineitä tai eläimiä, Miss Calibria Anna Prete valittaa.

Myös Miss Italia -kisan perustaja Enzo Mirigliani on tuohtunut vedonlyönnistä.

– Vedonlyönti vie kilpailijat ravihevosten kanssa samalle viivalle, Mirigliani jyrisee.

STT

Kunnon britti ei leivänpaahdinta kaipaa

Britit tuhlaavat mittavan määrän euroja kotitalousvempaimiin, joita he käyttävät vain harvoin tai jotka heiltä jäävät käyttämättä vallan kokonaan.

Vakuutusyhtiön teettämän kyselyn tulokset paljastavat, että britit ovat törsänneet elämänsä aikana yhteensä 13,7 miljardia euroa kotitalouslaitteisiin. Tarpeettomien hankintojen listaykkösenä komeilee leivänpaahdin, jota 45 prosenttia paahtimen hankkineista ei ole käyttänyt lainkaan. Turhaan hankittujen leivänpaahdinten kokonaissumma on noin 30 miljoonaa euroa.

Tarpeettomien laitteiden listan kakkosena komeilevat kylpyhuoneisiin hankitut vaa’at ja kolmantena kahvinkeittimet. Lisäksi listan kärkipäästä löytyy yllätyksettömästi muun muassa sähkökäyttöinen leikkuuveitsi.

STT

Päivän lehti

4.8.2020