Uutiset

Haka/HJS haki pisteet Mikkelistä

Pitkä matka, arkipeli ja vain 13 kenttäpelaajaa mukana. Lähtökohdat Haka/HJS:n A-poikien keskiviikon otteluun Mikkelin Palloilijoita vastaan eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta niin vaan joukkue otti tärkeän 1–0-voiton ja jatkaa SM-karsintasarjan kärjessä.

Kotijoukkue MP aloitti ottelun vahvasti ja suoraviivaisella pelityylillään sai Haka/HJS:n vaikeuksiin. Mikkeliläisten erikoistilanteet olivat vaarallisia läpi ottelun, mutta mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin sarjakärki pystyi ottamaan kontrollia pelistä.

Ottelun ainoa maali livahti MP:n verkkoon 25 minuutin kohdalla. Matti Jussila antoi sisäänpäin kääntyvän vapaapotkun MP:n rangaistusalueelle ja Matias Caven tuikkasi jo kauden neljännen osumansa. Kapteeni johti peliä jälleen mallikkaasti molemmissa päissä kenttää.

Haka/HJS:n valmentaja Lauri Hakanen oli helpottunut mies ottelun jälkeen.

– Tämä oli meille iso voitto, jonka eteen saimme jälleen tehdä kovan työn. Joukkueen esitys oli kauttaaltaan erinomainen ja on iso vahvuus, että penkiltä löytyy kentälle aina ratkaisuihin pystyviä pelaajia. Alussa opettelimme hieman Mikkelin aggressiivista pelityyliä, mutta sen jälkeen saimme hyvin pelistä otteen. Lopussa kun kotijoukkue nosti miehiä ylös, olisimme voineet jopa kaunistella loppunumeroita, Hakanen kertoi.

Miehen mielessä oli jo tuleva lauantai ja matka Kemiin.

– Tänään olimme todella kapealla ringillä matkassa ja riippuen edustuksen perjantain pelistä, sama juttu voi olla edessä lauantaina. Sen takia tänään oli pakko säästellä poikia mahdollisuuksien mukaan, mutta jokainen joka kentällä oli täytti ruutunsa hienosti. Voitot antavat kuitenkin aina lisää voimia ja auttavat peliruuhkissa, muistutti Hakanen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.4.2020