Uutiset

Haka/HJS jäi TPV:n kyydistä Tampereella

Valkeakosken Hakan ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhteisjoukkue katsoi kauden pohjat sunnuntaina Pirkkahallissa. Vastassa ollut Tampereen Pallo-Veikot oli kaikessa parempi ja otti A-poikien SM-karsintasarjan ottelussa komean 4–1 (3–0) -voiton. Iltapäivän takaisku toi Haka/HJS:lle kauden kolmannen tappion ja sen on pelattava tosissaan tuloksesta sarjan kaksi viimeistä ottelua jatkaakseen kautta kesän SM-sarjassa.

Tamperelaisten sankari sunnuntain ottelussa oli puhtaan hattutempun ensimmäisellä jaksolla paukuttanut Salomo Ojala. 18-vuotias nuori mies ampui jo toissa toissa kaudella miesten Kolmosessa muhkeat 18 maalia, joten mitään uutta maaliverkkojen heiluttelu ei superjuniorille ole. Haka/HJS:n lohdutusosuman teki toisella jaksolla Eric Bullock, ottelun jo ratkettua.

Haka/HJS:n päävalmentaja Asko Jussila oli syvästi pettynyt joukkueensa esitykseen.

– Halutonta pelaamista meiltä, sanalla sanoen surkeaa. Vastassa oli fyysinen TPV, joka myös pelasi kuin miehet meidän vikistessä. Kokoonpanostamme puuttui tällä kertaa edustuksen mukana olleet pojat, mutta ajattelin sen päinvastoin näkyvän kovempana yrityksenä tänään kentällä olleilta. Jäimme kuitenkin jalkoihin ja pukukoppi oli aika hiljainen pelin jälkeen, Jussila kertoi.

Ensi viikonloppuna Haka/HJS yrittää kerätä tärkeitä pisteitä Mikkelissä, paikallisia Palloilijoita vastaan. Siinä ottelussa on kasvojen pesun paikka, ennen karsintasarjan päättävää paikallistaistoa Ilvestä vastaan huhtikuun alussa. HäSa

Asiasanat