Uutiset

Haka/HJS maalittomaan Jyväskylässä

Valkeakosken Hakan ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhdistelmäjoukkue nappasi arvokkaan vieraspisteen myöhään lauantai-iltana Jyväskylästä A-poikien SM-karsintasarjan viimeistä edellisellä kierroksella. Joukkue tasasi pisteet paikallisen Jalkapalloklubin kanssa lukemin 0–0. Tasapeli tiesi sitä, että ensi viikonlopun päätöskierroksella Haka/HJS:lla on hyvät mahdollisuudet varmistaa paikka tulevan kesän SM-sarjaan.

Lauantain ottelussa itsekin SM-sarjapaikasta tiukasti taisteleva kotijoukkue JJK oli alussa vahvempi ja sai luotua painetta Haka/HJS:n alueelle. Vaarallisia paikkoja se ei kuitenkaan kyennyt luomaan, ja ottelun edetessä vierailijat alkoivat hienokseltaan hallita tapahtumia kentällä. Viimeiset ratkaisut hyökkäyspäässä kuitenkin puuttuivat loppuun asti, joten maaleja ei Jyväskylässä nähty.

Haka/HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueensa pelaamiseen.

– Hyvä peli meiltä. Vastustaja oli alussa aggressiivinen, mutta tiivistämällä omaa peliämme pääsimme otteluun hyvin mukaan. Toinen jakso oli ehjä ja saimme pelattua syvällä vastustajan alueella pitkiäkin jaksoja. Pelaaminen oli monipuolista ja kyllähän se maalikin oli pari kertaa aika pienestä kiinni, Hakanen totesi.

Haka/HJS onnistui lauantaina joukkueena hyvin, mutta puolustuspäästä nousi yksilöitä esiin.

– Topparit Matias Caven ja Eero-Matti Auvinen pelasivat jälleen hienosti ja heidän panoksensa oli iso varsinkin pelin avaamisessa. Viimeisestä kierroksesta tulee jännittävä ja on hyvä, että pelissä on kunnon panos, nuorisomaajoukkueen mukana Itävaltaan ensi viikolla suuntaava Hakanen ennakoi. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic