Uutiset

Haka/HJS nappasi kotivoiton Jazzista

Porilainen FC Jazz tarjosi kovan vastuksen Valkeakosken Hakan ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhteisjoukkueelle A-poikien SM-sarjan ottelussa sunnuntaina Valkeakoskella. Hämäläisryhmä nappasi kuitenkin sarjapisteet toisen jakson osumalla ja vankensi asemiaan sarjataulukossa kolmen parhaan joukossa.

Haka/HJS:n valmentaja Lauri Hakanen antoi tunnustusta FC Jazzille kovasta vastuksesta.

– Tänään saimme todella tehdä töitä pisteiden eteen. Jazz ei antanut mitään ilmaiseksi. Ottelu oli erittäin hyvätasoinen, ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa maalintekoon. Onneksi me käytimme lopulta yhden niistä, Hakanen kertoi ottelun jälkeen.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasainen ja erikoistilanteet tarjosivat parhaat mahdollisuudet maalintekoon. Jazz puolusti omaa aluettaan erittäin tiiviisti, eikä Haka/HJS löytänyt puolustuksen edestä tilaa murtautumisille. Porilaisjoukkue oli lisäksi todella hanakka iskemään vastahyökkäyksillä kotijoukkueen selustaan aina, kun paikka siihen aukesi.

Toiselle jaksolle Haka/HJS muutti pelaamistaan tarkemmaksi, eikä Jazz päässyt nopeisiin hyökkäyksiin. Kotijoukkue oli enemmän pallossa kuin ensimmäisellä jaksolla ja se myös palkittiin. Jami Kyöstilä nousi oikeaa laitaa ja keskitti maalille, josta Eetu Tapanainen siirsi pallon verkkoon. Tämä osuma riitti lopulta täyteen pistepottiin.

– Pelimme on tällä hetkellä hyvin uomissaan ja nyt esityksemme näkyvät myös pisteinä. Alkukauteen verrattuna etenkin puolustuspelaamisemme on parantunut ja voimme lähteä luottavaisena loppukauteen, Lauri Hakanen pohti jo tulevaa.

Asiasanat

Päivän lehti

4.4.2020