Uutiset

Haka/HJS voitokas Kemissä

Valkeakosken Hakan ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran yhteisjoukkue pelasi kauden kuudennen nollapelinsä, kun se kaatoi A-poikien SM-karsintasarjassa FC Kemin. Kauden pisimmän pelireissunsa tehnyt Haka/HJS oli parempi puhtain 3–0-numeroin. Pohjoiseen matkannut joukkue ratkaisi pisteiden kohtalon jo ensimmäisellä puoliajalla, jolloin se laukoi taululle ottelun loppunumerot. FC Kemi aloitti hyvin ja se sai luotua erikoistilanteista vaarallisia paikkoja Joonas Immosen maalille. Kesken kemiläisten painostuksen Eric Bullock karkasi kuitenkin läpiajoon ja vei vieraat johtoon. Tämän jälkeen Haka/HJS otti ohjat kentällä itselleen ja pelasi todella hyvän loppujakson. Matti Jussilan ja Eric Bullockin päivän toinen maali varmistivat pisteet etelään. Haka/HJS:n valmentaja Lauri Hakanen oli väsynyt mutta onnellinen mies pelin jälkeen.

– Vaikken itse ole pelannut minuuttiakaan, niin silti fyysisesti ja henkisesti on ollut raskas viikko. Täytyy nostaa pojille hattua, sillä kahden pitkän vieraspelimatkan lisäksi osalla on ylioppilaskirjoitukset menossa. Mäenpään veljekset (Aapo ja Niilo) lähtivät matkaan miltei suoraan maajoukkuereissulta Unkarista, mutta koko joukkue venyi hienosti tänään. Kemi taisteli tosissaan myös sille tärkeistä pisteistä ja tarjosi kovan vastuksen. Ensimmäisen maalimme jälkeen olimme hallitseva joukkue ja varsinkin avausjakson loppu oli hyvää jalkapalloa, Hakanen kertoi. Päävalmentaja ei kuitenkaan anna ajatusten karata mahdolliseen SM-sarjapaikkaan.

– Ainoa ajatus on seuraavassa pelissä. Harjoituksissa pyrimme edelleen löytämään uusia elementtejä pelaamiseemme ja tarkoitus on, että pystymme hyvään pallolliseen peliin myös kovempia vastustajia vastaan, Hakanen vakuutti. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic