fbpx
Uutiset

Haka kohtaa torstaina Tehtiksellä PK-35 Vantaan

Valkeakoskelainen Haka jatkaa jalkapallon Ykkösen urakkaansa nopeassa tahdissa Kemin vierailun jälkeen, kun PK-35 Vantaa saapuu torstaina Hakan vieraaksi Tehtaan kentälle.

Koko kauden sarjan kärjen tuntumassa keikkuneet vantaalaiset lähtevät torstain otteluun Ykkösen kolmannelta sijalta seitsemän pistettä sarjan kärjessä olevaa PS Kemiä perässä. Haka on Ykkösessä kuudentena, seitsemän pisteen päässä karsijan paikalla olevasta JJK:sta.

Haka ja PK-35 Vantaa ovat kohdanneet kuluvalla kaudella jo kahdesti. Molemmat voittivat kotiottelunsa maalein 2–1, joten tasaisista lähtökohdista lähdetään otteluun myös keskinäisen historian perusteella.

– PK antaa meille todella hienon haasteen kotikentälle, tämä on meille hyvä näytön paikka kotiyleisön edessä. Vastustajalla on laadukkaita ulkomaalaisvahvistuksia, jotka voisivat aivan hyvin pelata myös Veikkausliigaa. Tämä on hieno haaste meidän nuorelle joukkueelle, tietää Hakan valmentaja Kari Martonen.

Haka on pelannut kotoisella Tehtiksellä ilman tappioita koko kauden, mutta pelkkä tappion välttäminen ei riitä.

– Kyllä tässä voittojen perässä ollaan koko ajan. Ja niitä voittoja myös tulee, kun vain tiedostetaan kentällä se, että miten edetään missäkin tilanteessa ja miten pidetään paketti kasassa koko joukkueena, Martonen tietää.

Haka esittelee torstain ottelussa myös yhden uuden pelaajan, kun PS Kemiä alkukauden edustanut Juho Saarinen siirtyy kauden loppuun ulottuvalla sopimuksella Hakan riveihin.

– Saarinen on lupaava puolustaja, joka tuo hyvin vaihtoehtoja meidän puolustuspelaamiseemme, Martonen iloitsee.

Hakan ja PK-35 välinen Ykkösen huippuottelu alkaa Tehtiksellä torstaina 3.9. klo 18.30. Otteluun on ilmainen kuljetus Hämeenlinnasta. Bussi lähtee Wetterhoffin pysäkiltä kello 17.15.

Asiasanat

Menot