fbpx
Uutiset

Hakusessa todella rohkea kuski

Kanadassa etsitään erityisen rohkeaa autonkuljettajaa. Kuskin on nimittäin määrä kyytiä haisunäätä Kanadasta sen kotiseudulle Kaliforniaan.

Taivalta kertyy 3 500 kilometriä, joten haisunäätä ehtii läväyttää ilmoille haisevan vastalauseen jos toisenkin.
Eläin päätyi Kanadaan vahingossa, kun se joutui lukituksi Kaliforniasta pohjoiseen matkanneeseen pakettiautoon. Näätä selvisi seitsemän päivän matkan juomatta ja syömättä.

Haisulille ei kuitenkaan tahdo nyt löytyä kyydittäjää kotiin.

– Emme pysty takaamaan sitä, että eläin ei ruiskauta pahaa hajua, myöntää Toronto Wildlife Centerin toimitusjohtaja Nathalie Karvonen.

Tupakkateollisuus kokoontuu savuttomissa tiloissa

Aasian tupakkateollisuuden konferenssi törmäsi nolohkoon tilanteeseen. Tupakkateollisuus kokoontuu tiloissa, joissa tupakoiminen on kielletty.

Tobacco Asia Expon tapahtumapaikka on Hongkongin Asia World Expo Center. Tapahtuman järjestäjät eivät olleet tietoisia siitä, että Hongkongin tupakkakielto astuu voimaan jo 1.
tammikuuta. Kielto kattaa muun muassa julkiset rakennukset, kuten Asia World Expo Centerin, uimarannat sekä suurimman osan baareista ja ravintoloista.

– Me luulimme, että Hongkongin tupakointikielto tulee voimaan joskus keskellä vuotta. Emme voineet aavistaa, että kielto on voimassa heti vuoden ensimmäisestä päivästä lähtien, tapahtuman järjestäjiin kuuluvan Asia Tobacco -aikakauslehden pinnansa polttanut päätoimittaja Glenn John sauhuaa.

Thaimaan panda on liian läski lempimään

Thaimaassa asusteleva panda on pantu laihdutuskuurille. Chiang Main eläintarhan asukki Chuang Chuang kun on hoitajiensa mielestä turhan lihava harrastamaan seksiä. Hoitajat katsovat 150 kiloa painavan kaverin liian paksuksi päästettäväksi naaraan kimppuun.

Eläintarhan henkilökunnan tavoitteena on saada Chuang Chuanin paino putoamaan 140 kiloon. Vasta silloin se on asiantuntijoiden mukaan sopivissa mitoissa seurustelemaan partnerinsa Lin Huin kanssa.

– Jos Chuang Chuang painaa yli 140 kiloa, Lin Hui joutuu lempimisen aikana aivan liian ahtaalle, eläinlääkäri Kannika Nimtragol epäilee.

Vaikka Chuang Chuang saataisiin laihdutettua kuinka lempimiskelpoisiin mittoihin tahansa, sen halukkuudesta patjapuuhiin ei ole mitään takeita. Siitä syystä Lin Hui ja Chuang Chuang on pidetty toisistaan erossa joulukuusta lähtien. Toiveissa on, että eron tuoma ikävä saa lemmen leiskumaan jo ihan konkreettisestikin.

Suunnitteilla oli myös saada pandapariskunta innostumaan toisistaan pandapornon avulla. Pandojen sekstailuvideot pantiin kuitenkin hyllylle. Ei kuulemma ole varmuutta siitä, että pandat osaavat siirtää käytäntöön opetusvideoilla näkemiään temppuja.

STT

Menot