Uutiset

Halliyhtiö suunnittelee jäähallien yhdistämistä remontilla

Hämeenlinnan liikuntahalliyhtiö tavoittelee jäähalleille lisäikää perusparannuksilla ja yleisönpalvelutilojen laajennuksella.

Harjoitushallin kosteudenpoisto on surkeassa tilassa, samoin Ritarihallin vanhimmat huoltotilat. Voimaan tuleva lainsäädäntö vaatii myös uusimaan kylmäkoneet viimeistään 2010.

Kun remonttia joka tapauksessa tehdään, on tarkoitus myös yhdistää Ritarihalli ja viereinen harjoitushalli aula- ja ravintolatilalla, joka on osoittautunut tarpeelliseksi erityisesti muissa kuin urheilutapahtumissa.

Remontin hinta-arvio on 4,5 miljoonaa euroa. Halliyhtiön omistajalle, Hämeenlinnan kaupungille ehdotetaan osakepääoman korotusta neljällä miljoonalla eurolla. Opetusministeriöltä haetaan 500 000 euron valtionapua. Saneeraus on tarkoitus tehdä vuonna 2008.

Jo ensi vuoden alussa Punaportin liikuntahalli siirtyy Hämeenlinnan kaupungilta halliyhtiölle. Halli on erityisesti sählyn pelaajien käytössä.

Myös Hämeenkaaren siirrosta halliyhtiölle on keskusteltu, mutta ensin odotetaan, mitä kaupungin etelälaidan suunnittelukilpailu tuo tullessaan. (HäSa)

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic