Uutiset

Halonen A-pisteessä

Nimimerkki Äänestäjä ihmetteli ( HäSa 21.12.2005), miten Ylen A-piste kehtasi nimitellä presidenttiehdokas Tarja Halosta siten kuin ohjelmassaan teki.

A-piste kertoi vain totuuden.

Jokainen, joka Halosen tuntee, tietää että hän on kärttyinen mamma, joka osaa simputtaa ja nöyryyttää. Halonen jätti muun muassa aikanaan ulkoministerinä ollessaan törkeästi kokonaan vastaamatta (mielenilmaisu) arvostetun jalkaväenkenraali Adolf Ehrnroothin henkilökohtaiseen kutsuun, samaan kutsuun kohteliaasti vastasivat mm. pääministeri ja silloinen presidentti. Halosen ”jätkämäiset” temput ovat myös monelle isänmaan sankarille tuiki tuttuja.

Sitäpaitsi A-piste käsitteli edellisessä ehdokaslähetyksessään Sauli Niinistöä paljon tylymmin. Jostakin syystä ehdokas Matti Vanhanen pääsi A-pisteen ohjelmassa aiemmin hyvinkin vähällä, häntä käsiteltiin ”silkkihanskoin”. Eikö Yle uskalla ”puristella” pääministeriä ?

Ahti Hirvonen kirjoitti (19.12. HäSa), että Halonen vierastaa yrittäjiä ja yritysjohtajia. Sekin on varsin totta. Halonen katsoo maailmaa ”vaaleanpunaisten ay-juristin lasien läpi”, hänelle yrittäjäkunta on vieras. Hän pikemmin syyllistää yrityksiä kuin kannustaa. Tämä syyllistämien on ikäänkuin äidinmaidossa saatu, ay-taustan perimää.

Halonen ei ole vieläkään keksinyt, että yritykset + niiden työntekijät , sekä yrittäjät tuovat veromarkat yhteiskunnalle ja niillä veromarkoilla pyöritetään hyvinvointipalveluita. Poliitikot, vähiten presidentti, eivät niitä veromarkkoja tuo, he pikemminkin niitä vievät. Mustan auton takapenkiltä on helppo esitellä sinisiä ajatuksia ja syyllistää heitä, jotka pitävät yhteiskunnan pystyssä.

Milloin Suomen naiset tulevat järkiinsä ja huomaavat, millainen henkilö Halonen oikeasti on, eli mikä hänessä on taitavien avustajien rakentamaa kermaista ulkokuvaa ja mikä on sitä todellista totta.

Nainen joka ei äänestä Halosta

Janakkala

Päivän lehti

8.7.2020