Uutiset

Halonen vaihtoon vaaleissa

Keskustelu presidentti Tarja Halosen osallistumisesta ”Suuren Neuvostoliiton Isänmaallisen Sodan Voitonjuhliin” on käynyt kiivaana, enkä ihmettele.

Sissi Karjalasta kirjoituksessaan (4.4.2005) mainitsee, ettei se hänelle ole voitonpäivä, eipä ole minullekaan.

On suorastaan järkyttävää, että maamme ”johtaja” osallistuu kyseiseen juhlaan.

Herää kysymys, tämänkö johtajan Suomen kansa haluaa valtionpäämiehekseen myös seuraavaksi kuudeksi vuodeksi?

Halosen osallistumista kyseiseen tilaisuuteen on perusteltu sillä, että juhlassa juhlitaan natsivallan kaatumista, joka oli hyvä asia. Voihan sitä sillä perustella, jos se saa omantunnon paremmaksi kun tuhannet ja tuhannet suomalaiset nuoret miehet kaatuivat ja invalidisoituivat iäksi sotiemme aikana isänmaan vuoksi! Sen demokratian vuoksi, joka mahdollisti myös presidentti Halosen ja ulkoministeri Erkki Tuomiojan (sd.) radikaalin nuorisopolitiikan kultaisina hippiaikoina!

Lienee jo tässä vaiheessa selvää, että presidenttiämme ei sotaveteraanien perintö kiinnosta: hän on järjestelmällisesti jättänyt väliin useita veteraanien tilaisuuksia ja muistanpa eräänkin kerran, kun presidentti piti tärkeämpänä osallistua muotinäytökseen.

Nyt on aika sanoa Tarjalle hyvää yötä!

En muista tiedä, mutta muumi-mamma-look ei minuun pure. Valtionpäämiehellä pitää olla muitakin periaatteita kuin globalisaation ja Naton vastustaminen. Isänmaallisuuden laskisin yhdeksi arvoksi joka presidentillä pitäisi olla!

Isänmaan Ystävä

Hämeenlinna

Päivän lehti

20.1.2020