Uutiset

Halu kiittää

Tahtoisin antaa kiitoksen elämäni aikana osakseni tulleesta mielenterveyshoidosta täällä Hämeessä.

Koen olevani ns. tavallinen ihminen. Kuitenkin olen tarvinnut ensimmäistä kertaa 22-vuotiaana mielenterveyshoitoa masennukseen. Sain avun ja elämä jatkui edelleen kunnes matkan varrella kaksi kertaa tarvitsin taas apua ja sain sen Hämeenlinnan mielenterveyskeskuksesta. Jaksoin taas eteenpäin.

41-vuotiaana koin työelämässä uupumisen. Seurauksena sain apua Hattelmalan sairaalasta. Hoito oli hyvää ja elämä jatkui, tosin erilaisena kuin ennen.

Nyt olen 54-vuotias ja saanut hoitoa myös muualla paikkakunnalla.Tänäkin päivänä on apua saatavilla aina kun sitä tarvitsen, nyt Janakkalan Turengissa.

En tiedä olenko vain hyväonninen, mutta apua on aina ollut tarjolla, kun sitä olen tarvinnut.

Näiden ”kainalosauvojen” avulla olen pystynyt jatkamaan elämääni vaikeidenkin aikojen aikana. Siis kiitos tästä kaikille avunantajille.

Avunantajien oma kestäminen on ollut ihmettelemisen aihe. Miten kestää, kun joku kaataa kärryllisen murheita toiselle ihmiselle. Kiito ammattitaidosta ja ymmärtämisen halusta.

Ehkä kaikki eivät koe asioita näin. Minulla on kuitenkin kiitoksen aihetta yli 30 vuoden ajalta osakseni tulleesta avusta.

Kiitos avusta

Janakkala

Mainos