Uutiset

Haluamme Kauriinmaalle leikkikentän

Vetoamme teihin Janakkalan päättäjät. Olemme keränneet nimilistan jossa kaikki haluavat yhtä ja samaa asiaa.

Haluamme Kauriinmaalle leikkikentän, mikä on jo ollut kaavoitettuna Keskuspuistoon vuosia sitten!

Tällä alueella on paljon lapsiperheitä ja perhepäivähoitajia, joille leikkikenttä olisi todella tarpeellinen. Lähellämme on Kivitaskun Päiväkoti, mutta päiväkodin leikkipihalla ei voi olla sen aukioloaikoina. Lähimmät leikkikentät sijaitsevat niin kaukana, että niiden käyttö jää vähäiseksi, ja jonne pienten lasten kanssa kulkeminen on hankalaa.

Jopa Kauriinmaan rakennustapaohjeen kannessa olevassa kartassa lukee Keskuspuistossa olevan leikkikenttä.

Tontin osto vaiheessa moni perhe sai sen käsityksen, että leikkikenttä olisi ollut tulossa lähiaikoina. Mutta esim. Riippakoivunkaarteen viimeisten tonttienkin myynnistä on jo aikaa neljä vuotta! Monet perheet, jotka ovat rakentaneet tälle alueelle olisivat onnellisia, että lähelle tulisi pian leikkikenttä.

Ihmettelemme miksi Kauriinmaan asiat on unohdettu, kunta tuntuu panostavan vain Tervakosken Tammirannan rakentamiseen. Tänä vuonna jostain kumman syystä löytyy budjetista rahat Tammirannan leikkikentän rakentamiselle vaikka täällä ollaan odotettu leikkikentää jo koko 2000-luku.

Meneekö se aika jo ohi ennen kuin lapset saavat nauttia turvallisen matkan päässä olevasta leikkikentästä… Toivottavasti ei!

Leikkipuistolle olisi tarvetta jo tänä kesänä! Ettehän petä meitä Kunnan päättäjät ja toteutatte leikkipuisto-unelman todeksi!

Maarit ja Jouni Helenius

Eija ja Mika Kuossari

naapuruston yli 50 perheen puolesta

Janakkala

Mainos