fbpx
Uutiset

Hämäläinen ja Linna pettyivät Lapinlahdella

Yleisurheilu

 

Markku Tuominen

Lapinlahti

Hämeenlinnan Tarmon sprintteri Hannu Hämäläinen ja Riihimäen Kiskon moukarinheittäjä Inga Linna eivät saaneet parastaan irti Lapinlahden Eliittikisoissa.

Hämäläinen juoksi 100 metrillä neljänneksi ajalla 10,90 (–0,1). Koleissa oloissa Lebokeng Seselen voittoaikakin jäi vaatimattomaksi 10,64. Eteläafrikkalainen on tällä kaudella kellottanut ajan 10,21.

Hämäläinen on kotimaan tilastonelonen toukokuun lopussa Saksassa juoksemallaan ajalla 10,55.

– Kilpailu oli todella huono. Edellisviikon sairastelu on vienyt voimia. Seuraava kilpailuni on Kuortaneen Eliittikisoissa (25.6.) ja sinne toivon lämpimämpää keliä ja myötätuulta, niin tulos on varmasti toisenlainen, Hämäläinen tuumasi.

Kolmesti tällä kaudella yli 67 metriä heittänyt Linna jäi moukarikisan kuudenneksi tuloksella 63,01. Voiton vei Viron Anna Maria Orel (67,52) ennen Merja Korpelaa (67,35).

– Aika katastrofi kisa, tekniikan kanssa on ollut viime aikoina ongelmia. Kunto on hyvä ja ainekset pitkiin kaariin, kunhan saan muutaman hyvä heittoharjoituksen alle. Ennen Amsterdamin EM-kisoja kilpailen vielä Saarijärvellä (26.6.) ja moukarikarnevaaleilla (2.7.), Linna kertoi. HäSa

Asiasanat

Menot