Uutiset

Häme Menu tarjolla Petäyksessä

Petäys Resortin Aarnituli on uusin Häme Menu -ravintola.

-Häme Menu sopii hyvin sekä Petäyksen että omaan ruokafilosofiaani, jonka mukaan ensisijaisesti paikallisia raaka-aineita käytetään konstailemattoman lähiruuan valmistamiseen, sanoo hotellinjohtaja Maija Silvennoinen.

Hän kiittelee yhteistyötä paikallisten raaka-ainetuottajien kanssa.

– Esimerkiksi Lepaan puutarhaoppilaitokselta meillä on mahdollisuus hankkia vihanneksia, puutarhamarjoja ja omenoita. Lisäksi suosittelemme heidän viinitilansa juomia paikallisen ruuan kanssa.

Häme Menu on tällä hetkellä tarjolla Aarnitulen lisäksi ravintola Piparkakkutalossa Hämeenlinnassa, Vanajanlinnassa sekä Turengin Asemalla Janakkalassa

Häme Menu -ravintola sitoutuu rakentamaan menunsa mahdollisimman pitkälle paikallisista ja suomalaisista sesongin raaka-aineista. Menun eri osien pääraaka-aineiden on oltava täysin suomalaista alkuperää. Menu on tarjolla läpi vuoden ja vaihtuu sesonkien mukaan. (HäSa)