Uutiset

Hämeen Sanomien urheilutoimitus palkittiin

Golfliitto muisti torstaisessa palkitsemistilaisuudessaan myös Hämeen Sanomien urheilutoimitusta. Se palkitsi urheilutoimituksen vuoden golftoimituksena.

– Tällaiset muistamiset ja palkinnot ovat aina yllättäviä ja tietysti myös mukavia. Hämeen Sanomien urheilusivuilla on juttuja golfista varmasti enemmän kuin monessa muussa sanomalehdessä. Siihen on kuitenkin syynsä. Hämeenlinnan seudulla golfilla on merkittävä jalansija. Täällä on erinomaisia kenttiä, seurojen toiminta on kiitettävän aktiivista ja lajin harrastajia on paljon. Hämeenlinnan kentillä on pelattu myös lukuisia suuria kilpailuja. Esimerkiksi viime kesänä Linna Golfin kentällä pidetty joukkueiden EM-kilpailu onnistui erinomaisesti sekä urheilullisesti että myös järjestelyiltään, sanoo Hämeen Sanomien urheilutoimituksen esimies Timo Lainesalo.

Hänen lisäkseen Hämeen Sanomien urheilutoimituksen vahvuuteen kuuluvat Pertti Koivunen ja Joonas Lainesalo.

– Ei voi unohtaa vankkaa urheilutoimituksen avustajien joukkoa. Siellä on eri lajien asiantuntemusta kiitettävästi. Esimerkiksi golfista lehteemme kirjoittava ja kuvaava Juha Hakulinen on lajin ammattivalmentaja. Vakituisista urheilutoimittajista Pertti Koivunen on ollut golfissa mukana pienestä pitäen ja hän on ollut muun muassa Aulangon Golfklubin hallituksessa 30 vuoden ajan, Timo Lainesalo kertoo.

Asiasanat