Uutiset

Hämeenlinna sai Power cupin uuteen kasvuun

Hämeenlinnassa kesäkuun 9.–12. päivinä järjestettävästä juniorilentopalloilijoiden Power cupista on tulossa mittava tapahtuma. Jo 830 joukkuetta on jo ilmoittautunut valtakunnalliseen tapahtumaan, ja kisapassejakin on tilattu yli 6 600. Hämeenlinnan Power cup on edellä muutaman viime vuoden osallistujalukuja, kun ilmoittautumisaikaa on vielä jäljellä reilusti.

Ensimmäisen ilmoittautumisjakson viimeisenä päivänä (7.3.) turnaukseen ilmoittautui peräti 187 joukkuetta. Ilmoittautumisissa turnaus on 17 joukkuetta ja yli 100 passia edellä viime vuoden vastaavaan ajankohtaan nähden. D-tyttöjen tsemppisarjaan on ilmoittautunut jo 99 joukkuetta.

Hämeenlinnan sijainti on loistava ja sen uskotaan tuovan vielä runsaasti uusia ilmoittautumisia.

HPK marssittaa turnaukseen kymmenkunta joukkuetta. Myös Luolajan Kajastus lähtee ainakin kahdella poikajoukkueella tavoittelemaan menestystä. Lisäksi useita joukkueita on tulossa Riihimäen ja Forssan seudulta.

Seuroista nousee esiin erityisesti helsinkiläinen PuMa-Volley, joka on ilmoittanut mukaan 24 joukkuetta eli kahdeksan enemmän kuin viime vuonna. Nurmon Jymyllä on puolestaan eniten joukkueita, yhteensä 30 Vammalan Lentopallokin on mukana 27 joukkueen voimalla.

Maailman suurimmaksi lasten ja nuorten lentopalloturnaukseksi kehittynyt Power cup on vuosittainen voimannäyttö suomalaisesta lentopallon juniorityöstä.

Asiasanat