Uutiset

Hämeenlinnan apulaispoliisipäällikkö palasi virkaansa

Hämeenlinnan apulaispoliisipäällikkö Martti Salmela on palannut tehtäväänsä vajaan kolmen vuoden tauon jälkeen. Hän toimi elokuun loppuun saakka poliisin erityisasiantuntijana Suomen Moskovan suurlähetystössä.

– Tilanne Hämeenlinnassa näyttää hyvältä. Olen näinä ensimmäisinä työpäivinä tutustunut asiaan lukujen valossa. Täällä on jo pitkät perinteet siitä, että läänin sisäisessä vertailussa Hämeenlinnan poliisilaitos on sijoittunut hyvin, hän sanoo.

Apulaispoliisipäällikkönä Salmelan komennuksen ajan toiminut Riihimäen poliisilaitoksen rikoskomisario Mika Heikkonen sanoo Hämeenlinnan työrupeamaansa antoisaksi varsinkin, kun toimintaa sinä aikana uudistettiin monin tavoin. Hämeenlinnan poliisilaitos on hänenkin mukaansa Etelä- Suomen läänin parhaita tuloksentekijöitä.

Martti Salmela on ollut poliisi 32 vuotta, Siitä pääosan Tampereella rikospoliisina ja KRP:n Tampereen yksikössä rikoskomisariona. Hämeenlinnan apulaispoliisipäällikkö hän on ollut vuodesta 1995 ja muutaman vuoden myös vs. poliisipäällikkö. (HäSa)

Päivän lehti

7.8.2020