Uutiset

Hämeenlinnan lääkärikeskus muuttuu helmikuussa virallisesti Terveystaloksi

Mammografiaseulonnat, röntgen- ja magneettikuvaukset, työterveyshuolto, plastiikkakirurgia. Siinä muutamia uusia toimintoja, jotka Suomen Terveystaloksi muuttuva Hämeenlinnan Lääkärikeskus aloittaa helmikuussa.

Yritys on remontoinut syksyn ajan uusia tiloja Sibeliuksenkatu 9:ään. Muutto Kastellin talosta torin laidalle tapahtuu tammikuun aikana.

Yksikön vetäjä, työterveyslääkäri Ulla Heikkilä kertoo, että lähes koko Lääkärikeskuksen henkilökunta muuttaa lääkäriaseman mukana.

– Vanhojen tuttujen lääkäreiden ja hoitajien lisäksi palkkaamme myös uutta henkilöstöä erityisesti työterveyshuoltoon ja röntgenkuvauksiin, Heikkilä sanoo.

Suurin muutos lääkärikeskuksen nykyiseen toimintaan tulee, kun uusissa tiloissa aloitetaan työterveyshuolto. Kun Kastellin talossa toiminta on painottunut enimmäkseen ilta-aikaan, Sibeliuksenkadulla työskennellään myös päivisin.

Suomen Terveystalo hoitaa 80 prosenttia maamme lakisääteisistä mammografiaseulonnoista. Ne aloitetaan nyt myös Hämeenlinnan yksikössä. (HäSa)

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic