Uutiset

Hämeenlinnan Suunnistajille neljä viestikultaa

Tampereen Pyrinnön juhlat jatkuivat suunnistuksen Hämeen alueen mestaruusviesteissä, sillä seura otti kaikkiaan yksitoista mestaruutta. Hämeenlinnan Suunnistajien saldo oli toiseksi paras neljällä mestaruudella. Lisäksi HlS:lle tuli kaksi hopeaa ja pronssia.

Mestaruudet tulivat veteraaanisarjoista H45, H60, H75 ja D60. Hopeat menivät ilahduttavasti nuorille H ja D16-18 sarjoissa. Poikien hopeat saivat Jussi Jalonen, Antti-Jussi Oksa ja Matias Lautamäki.

Tytöissä suunnistivat Meiju Lehtinen, Essi Metsälä ja Heta Virtanen. Pyrinnön ottama kulta jäi vajaan kahden minuutin päähän. Pronssia saivat Outi Haikama, Sanni Kuusinen ja Maija Mäenpää. Myös sarjan nelossija tuli HlS:lle. Kalvolan Keihään kolmikko Tuomas Leinamo, Eevi Kulju ja Aksu Vuorensyrjä oli H12TR:ssä pronssilla ja HlS neljäs.

Miesten mestari oli odotetusti Pyrintö yli kymmenen minuutin erolla Kangasala SK:hon. Myös pronssi tuli Pyrinnölle sen kakkosjoukkueeella, joka johti vielä ankkurien lähtiessä. Naistenkin paras oli Pyrintö ennen Kangasalaa ja HlS:ia. HäSa

Asiasanat