fbpx
Uutiset

Hämeenmaa avaa kolme kauppaa kahdessa päivässä

Osuuskauppa Hämeenmaa juhlii samanaikaisesti kolmen kaupan avajaisia. Torstaina avattiin Hämeenlinnan Poltinaholle uusi Sale-myymälä ja Lahden keskustassa uusi S-market, perjantaina osuuskauppa puolestaan avaa remontoidun S-marketin Hämeenlinnassa Jukolassa.

Poltinahon Sale rakennettiin pikavauhtia. Kaivinkone pani paikalla aiemmin olleen vanhan sotilaskodin matalaksi toukokuun alussa ja jo joulukuun ensimmäisenä päivänä uusi kauppa avasi ovensa asiakkaille. Kauppa avattiin peräti muutamaa kuukautta alun perin suunniteltua nopeammin.

– Tässä hankkeessa meni kaikki kohdalleen, kun lupa-asiat järjestyivät nopeasti ja töihinkin päästiin hyvissä ajoin. Kun alkoi näyttää siltä, että kaupan voisikin saada jouluksi auki, niin päätimme tehdä näin, Hämeenmaan toimialajohtaja Olli Vormisto kertoo.

Kanta-Hämeessä Sale-ketjun kauppoja on ollut tähän asti vain maaseudulla. Nyt Salet tuodaan myös kaupunkeihin.

– Lahdessa on jo neljä Salea ja ketjua tuodaan myös pienempiin lähiöihin. Lukkoon lyötyjä suunnitelmia seuraavista kohteista ei vielä ole, mutta me seuraamme sopivien kauppapaikkojen tarjontaa, Olli Vormisto sanoo.

Kaupungeissa Salejen aukioloajat pidetään maaseutua pidempinä, sillä Vormiston mukaan asiakkaatkin ovat liikkeellä myöhempään. Poltinahon Sale on viikon jokaisena iltana auki kello 22 asti.

Jukolaan S-market ja apteekki
Hämeenlinnan Jukolassa keväästä asti remontissa ollut S-market avataan tänään.

Vanhaa myymälää on laajennettu niin, että marketin tilat kasvavat 800 neliömetristä lähes 1500 neliöön. Lisäksi samaan kiinteistöön syntyi paikka uudelle apteekille.

– Apteekkia on Jukolaan toivottu paljon ja nyt se lopultakin saadaan. Apteekin tiloja rakennetaan vielä ja sen pitäisi avautua helmikuun alkuun mennessä, Jukolan S-marketin myymäläpäällikkö Tanja Eliander kertoo. (HäSa)

Menot