fbpx
Uutiset

Hämeensaaren Citymarketin kauppias vaihtuu

Hämeenlinnan K-citymarket Hämeensaaren uusina kauppiaina aloittavat 17. kesäkuuta Jyrki Ranta ja Maria Ruokokoski. Pariskunta siirtyy Hämeenlinnaan Orivedeltä, jossa he ovat toimineet K-supermarket-kauppiaina viime vuoden maaliskuun alusta lähtien.

– Toukokuuna alussa meiltä kysyttiin halukkuutta siirtyä Hämeenlinnaan. Hämeensaaren K-citymarket on uudistettu kauppapaikka, jolla on pitkät perinteet. Tulemme Hämeenlinnaan intoa täynnä kehittämään paikkaa, Ranta sanoo.

Ranta ja Ruokokoski ovat melko tuore kauppiaspari, sillä ensimmäisen kauppapaikkansa he saivat vuonna 2009 Tampereen Hervannasta. Ennen kauppiasyrittäjyyttä Ranta teki pitkän työuran tavarantoimittajapuolella myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Myös vaimo Maria on kouluttautunut yrittäjäksi.

Hämeensaaren uuden kauppiasparin perheeseen kuuluu neljä lasta, joista kotona ovat vielä 14- ja 16-vuotiaat tyttäret.  

K-citymarket Hämeensaaren avajaisia vietettiin syyskuun alussa viime vuonna. Tuolloin kauppiaana aloitti Juha Ketola, joka siirtyi Hämeenlinnaan K-supermarket Vääksystä. Hänen tavoitteenaan oli tehdä Hämeensaaren Citymarketista monipuolinen, edullinen ja palveleva ruokakauppa, josta asiakas löytää kaiken tarvitsemansa.

Keskon tiedotteen mukaan Ketola kiittää asiakkaitaan ja henkilökuntaansa suurenmoisesta kokemuksesta ja kertoo vetävänsä tovin henkeä ennen seuraavia haasteita.

Hämeen Sanomat ei tavoittanut Ketolaa torstaina. (HäSa)

Menot