Uutiset

Hammashoidon väistötilat harkinnassa Janakkalassa

Turengin hammashoitolan sisäilmatutkimukset jatkuvat edelleen. Tänään mitataan kosteutta rakennuksen alapohjan rakenteissa.

Itse hammashoitolasta ei ole löytynyt syytä henkilöstön oireilulle. Näytteitä on otettu myös siipirakennuksen muista osista, mutta niiden tutkimustuloksia ei ole vielä saatu.

Joka tapauksessa hoitola tarvitsee väistötilat, jotta yksikön toiminta saataisiin jälleen käyntiin normaalisti – nythän osa henkilöstöstä ei pysty työskentelemään tiloissa.


Konttiasia pohdinnassa

Kiinteistöpäällikkö Juha Härkönen Janakkalan kunnan tilapalvelusta kertoo selvittelevänsä väistötilavaihtoehtoja parhaillaan. Kyseeseen voisi tulla terveyskeskuksen pihamaalle sijoitettava kontti tai väliaikaiset tilat muualla terveyskeskuskompleksissa.

-Olen tiedustellut konttien varusteluja ja hintoja. Ilmeisesti on niin, että täysin varusteltuja kontteja ei ole saatavissa, vaan meidän pitäisi siirtää niihin omat laitteet.

Terveyskeskus-sairaalakompleksissa on vapaata tilaa entisen sairaalaosaston toisessa kerroksessa. Ennen siirtopäätöstä halutaan kuitenkin selvittää, että ne tilat ovat varmasti kunnossa.

-Sieltä on otettu näytteitä, ja nyt odotellaan tuloksia. Mitään ongelmia näissä tiloissa ei ole aiemmin ollut, Härkönen sanoo.


Hammashuoltoa autossa

Härköstä kiinnostaisi myös hammashoitola-auto. Se on uusinta uutta Suomessa, joten sellaista tuskin saadaan vuokratuksi Janakkalaan.