Uutiset

HämVs:lle hyviä sijoituksia Turussa

Hämeenlinnan Voimisteluseuran nuoret voimistelijat onnistuivat hyvin rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa viikonvaihteessa Turussa.

Viidennen luokan lauantain kilpailussa Viivi Arminen ja Kira Kärri niiasivat sijat 9 ja 10.  Luokkaan osallistui 31, jotka kilpailivat vapaaohjelmalla ja kolmella välineohjelmalla.

HämVs:n Hilma Kovanen voitti puolestaan mestariluokan kilpailun. Mestariluokassa voimistelijat esittävät vapaaohjelman lisäksi neljä välineohjelmaa: vanne-, pallo-, keila- ja nauhaohjelman.  

Sunnuntaina hämeenlinnalaisista kisamatolla nähtiin kolmannessa luokassa kilpailevat Pinja Hämäläinen ja Merilla Koskinen. Pienten piste-erojen kilpailussa HämVs:n voimistelijat olivat sijoilla 21 ja 36. Kolmannen luokan kilpailijat taituroivat vapaaohjelman ja yhden välineohjelman. Tässä luokassa oli 93 osallistujaa.

Rytmisen voimistelun luokkakilpailuissa kilpaillaan luokissa 1–6 sekä juniorimestariluokassa (13–15-vuotiaat) ja mestariluokassa (yli 15-vuotiaat). Turun Naisvoimistelijoiden järjestämissä kilpailuissa mukana olivat parittomat luokat 1, 3, 5 ja mestariluokat.

Turun luokkakilpailuihin osallistui yli 350 voimistelijaa.

Asiasanat

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic