Uutiset

Hanna Pakarinen, karjalaistytön tuhkimotarina

Vuosi sitten eurovisiovoitto heltisi pyrotekniikan räiskeillä ja hirviöasusteilla.Tänä vuonna omissa kotikisoissa luotetaan naiskauneuteen ja tuulikoneeseen.

”Meijän oma” ja viehättävä karjalaistyttömme on näyttänyt toteen sadun lumon. Suoranainen tuhkimotarina siis.

Reilut kolme vuotta sitten eurovisioedustajamme sompaili trukkia ja hyräili itsekseen ja unelmoi, jotta jonain päivänä haluaisin tehdä jotain muuta. Toiveet ovat toteutuneet pala palalta.

Ensiksi voitettiin Suomen ensimmäiset idolikisat, sitten hänet valittiin Radio Novan Juontaa tähtien kanssa -kilvan voittajaksi ja palkinnoksi tuli oma radio-ohjelma.

Kolmannella kerralla tuli sitten jättipotti, kunnia edustaa Suomea sen historian ensimmäisissä kotikisoissa, toivottavasti ei viimeisissä.

Hannalta on juuri ilmestynyt kolmas pitkäsoittolevy nimeltään Lovers. Joten rakkauden voimalla hän esittää toukokuun 12. päivänä kappaleen Leave me alone Hjalliksen areenalla.

Tyttö siis halajaa, että hänet jätettäisiin rauhaan.Toive ei ehkä toteudu. Hanna on esiintyessään euroviisuissa 26- vuotias ja vieläpä rengastamaton, joten on siinä neiti Pakarisella yhden jos toisenkin kerran vakuuteltava innokkaille kosijoilleen: leave me alone.

Joka tapauksessa kansa on puhunut ja varmasti tänäkin vuonna se jakaa mielipiteitä. Niinhän kävi myös viime vuonna.

Hirviöitä joko inhottiin tahi ihailtiin. Eurooppa päättäköön, saako tarina jatkoa täältä pohjolan perukoilta. Meiltähän eivät tarinat hevillä lopu.

Toivokaamme vajaan kolmen kuukauden kuluttua myötäisiä tuulia eurovision laulukilpailuissa.

Ensimmäistä kertaa pääsemme käytännössä kokeilemaan onko kotikenttäedusta hyötyä vai luotammeko sadun lumoon ja tuulikoneen voimaan.

Peace on cake

Mainos