Uutiset

Hannu Hämäläinen pinkoi Hattulan ykkösurheilijaksi

Helsinkiläistä Viipurin Urheilijoita edustava hattulalainen pikajuoksija Hannu Hämäläinen palkittiin Hattulan kunnan parhaana urheilijana. Ruskettunut mies oli juuri palannut Espanjan Teneriffalta leiriltä ja vaikutti erittäin hyväntuuliselta.

-Kunto tuntuu ihan mukavalta. Kokeilumielessä viikonloppuna kilpailtu 60 metriä tuntui hyvältä ja vauhtikin oli samaa kuin viime vuoden paras aika. Tärkeätähän on se, että olen saanut harjoitella terveenä. Vain veriarvot ovat jälleen hieman kiusanneet. Paremmalta nyt tuntuu kuitenkin kuin loppukesästä, mies tuumi tyytyväisenä.

Kausi normaalia pitempi

-Kausi tulee venymään normaalia pitemmäksi, sillä EM-kisat pakottavat aloittamaan kilpailukauden jo toukokuussa. Viestijoukkuehan on jo valittu kotikisoihin. Koko porukka on harjoittelut etelän lämpimässä. Nyt helmikuun olen täällä kotimaassa ja kuun lopulla lähden jälleen etelään. Täällä harjoittelu tapahtuu hallissa Helsingissä ja kuntosalilla

-Kilpailukausi on suunniteltu alkavaksi toukokuussa viestillä Sveitsissä, joten kausi alkaa parisen viikkoa aikaisemmin kuin viime vuonna. Jos olympiamatka toteutuu, niin tavoitteena on kahden huipun kausi, Hämäläinen suunnitteli.

Lupaavana nuorena poikana palkittu pikajuoksija Harri Ihaniemi paransi viime vuonna sadan metrin ennätyksensä 11,30:een. Heinäkuun lopusta lähtien vaivasi kuitenkin salaperäinen kuumetauti. Tälle kaudelle tavoite on yhdentoista sekunnin alitus.

Lupaavana tyttönä palkittu rock`n swing-tanssija Linda Lastunen voitti Boogie Woogien SM-kultaa ja edusti Suomes useissa kansainvälisissä kilpailuissa.

Muut palkitut vähintään SM-mitalin saavuttaneet olivat Simo-Pekka Aarnisalo, Mika Hakala, Vesa Kallio, Lauri kataja, Jari Mantila, Aki Ojala, Jukka Passila, Mikko Rassi, Jari Salmela, Pertti Salminen, Antti Salonen, Tero Toivonen, Kari Virtanen, Erkki Yli-Malmi, Sonja Kallio, Eri Husgafvel, Mikael Koivunen, Saara Nylander ja Arttu Seppänen

Vuoden valmentajana palkittiin Parolan Visan salibandyssa touhuava Jussi Laine ja Kunnon Kuntalaisena pitkän uran eri palloiluissa tehnyt Atte Peltola. Erityistipendit menivät tuomaritehtävissä ansioituneille Leena Laaksoselle ja Markus Hanskalle. Laaksosen laji on taitoluistelu ja Hanskan jalkapallo.

Tilaisuudessa palkittiin myös vuoden kulttuuriteosta lasitaiteilija Katja Rinkinen. (HäSa)

Mainos