Uutiset

Härmä hävisi Jazzille Suomen cupissa

Hämeenlinnan Härmä oli ainoana hämeenlinnalaiseurana enää mukana jalkapallon Suomen cupissa, mutta neljännen kierroksen ottelussa myös Härmän taival päättyi. Porilainen FC Jazz oli selvästi parempi ja voitti 7–0 (1–0). Kotijoukkue väsähti toisella jaksolla ja vieraat menivät menojaan.

Härmän valmentaja Janne Hyökyvaara joutui jälleen pelaamaan koko pelin vihreäpaitaisten joukkueessa ja oli myös kotijoukkueen parhaimmistoa.

– Toivon kyllä, ettei minun tarvitsisi pelata. Loukkaantumiset kuitenkin haittaavat joukkueen koostumusta ja on myönnettävä, että siten pelaat kuin harjoitteletkin. Vastustaja oli täysin ylivoimainen toisella jaksolla, kun me väsyimme totaalisesti, sanoi Veikkausliigalegenda Janne Hyökyvaara.

Ensimmäinen jakso oli vielä tasainen. Ilkka Santahuhta laukoi vieraat johtoon, mutta myös kotijoukkueella oli maalitekopaikkoja. Lähimmäksi maalia pääsi Aaro Forss, joka läpiajonsa jälkeen laukoi pallon maalitolppaan. Myös Janne Hyökyvaara aiheutti torjuntatöitä porilaismaalivahti Juha-Matti Pösölle.

Toinen jakso olikin sitten punapaitojen, vaikka muutama maalipaikka siunaantui myös Härmälle. Toisella jaksolla Jazzin maaleja tekivät Teemu Vihtilä ja Kari-Pekka Koivunen kahdesti sekä Antti-Pekka Pihlainen ja rangaistuspotkusta Toni Tuuri.

Hyökyvaaran ohella Härmästä erottui paljon torjuntoja tehnyt maalivahti Heikki Viitanen ja puolustuksessa pelannut Ilkka Turunen. (HäSa)

Asiasanat