Uutiset

Härmä jäi maaleitta… Kakkosen avauksessaan

Hämeenlinnan Härmän jalkapallon Kakkosen avaus ei tuonut yhtään pistettä, eikä yhtään maalia. Rauman Pallo-Iirot kellisti Härmän maalein 2–0 (0–0) sunnuntaina Raumalla.

Tappiosta huolimatta loukkaantumissumasta jo harjoituskauden aikana kärsinyt Härmä pelasi kelpo ottelun. Sillä oli omat paikkansa ottelussa.

– Tähän kauteen paras pelimme. Ensimmäinen jakso jäi harmittamaan. Meillä oli paikkoja, mutta palloa ei saatu maaliin. Sitten kävi niin kuin usein käy. Kun emme tehneet paikoistamme maalia, niin Iirot teki. Se voitti pelin kahdella räkämaalilla, tuumi Härmän päävalmentaja Janne Hyökyvaara, joka oli sunnuntaina kokoonpanossakin, mutta ei pelannut.

Kotijoukkue meni 1–0-johtoon Stanley Ukwoman osumalla, kun ottelua oli pelattu 52 minuuttia. Nico Rinne sinetöi loppunumerot viime hetken maalillaan.

Hyökyvaara ei lähtenyt selittelemään tappiota loukkaantumisilla, joita Härmällä on ollut harvinaisen paljon.

– Meillä oli kolme vaihtomiestä eli saimme käytettyä kaikki vaihdot. Raumalla pelasi meiltä hyvä miehistö. Kaikki täyttivät paikkansa.

Härmän vaarallisimmat tilanteet tulivat Anssi Laineelta ja Aaro Forssilta. Laitapuolustaja Jan-Erik Iso-Somppi kuului myös hämeenlinnalaisten eliittiin. Hyökyvaaran mukaan hän lähetti hyökkääjille hyviä palloja. Ilkka Marin toi Härmän keskikentälle pallollista osaamista.

Härmä jatkaa Kakkosta sunnuntaina kotiottelulla porilaista FC Jazzia vastaan. Parolan teknonurmella pelattava kamppailu alkaa kello 14.

– Toivon, että saamme mukaan lisää terveitä miehiä. Uskon, että pari sairaslistalla ollutta kaveria on harjoituksissa viimeistään keskiviikkona. On hyvä saada kilpailua joukkueeseen. Se terävöittää myös harjoittelua, Hyökyvaara jutteli. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

21.9.2020

Fingerpori

comic