Uutiset

Härmä jäi nollille jumbofinaalissa

Hämeenlinnan Härmä ei onnistunut lauantaina tekemään ainoatakaan maalia vierasottelussa porilaista Musan Salamaa vastaan jalkapallon miesten Kakkosessa. Läntisen lohkon hännille jumittunut Härmä hävisi ottelun toiseksi viimeisenä majailevaa MuSaa vastaan maalein 4–0 (3–0).

Ottelu oli MuSan hallussa alusta asti. Porilaisten maalintekijöinä kunnostautuivat Sami Rantala kahdesti ja Atte Larinen kerran. Yksi maali merkittiin Härmän omaksi maaliksi, kun pallo kimpoili epäonnisesti Marko Kouhian kautta maaliverkkoon.

Härmä ei saanut missään vaiheessa peliään käyntiin.

– Emme olleet valmiita tähän peliin. Kaveri oli paljon vahvempi tänään ja voitti kaksinkamppailuja. Me emme saaneet oikein vaihdetta päälle, kommentoi Härmän Ilkka Turunen pelin jälkeen.

Härmän seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina kotiottelu paikallisvastustaja FC Hämeenlinnaa vastaan. Turusen mukaan Härmä lähtee peliin taistelumielellä.

– Paikallispeli sytyttää aina. Sarjatilanne on sellainen, että siinä ei enää ihmeitä tehdä. Haluamme kuitenkin näyttää, että osaamme pelata, Turunen sanoi. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

2.6.2020