Uutiset

Härmä katkomaan tappioputkea

Härmän taival jalkapallon Kakkosessa jatkuu maanantaina kotiottelulla TPV:tä vastaan. Kipeästi pisteitä tarvitseva Härmä on pelannut tuloksellisesti kolme heikkoa ottelua putkeen, joista se on hävinnyt jokaisen 4–0 turpaan. Eroa putoamisviivan paremmalle puolelle on kymmenen pistettä, kun pisteitä on tällä kaudella jaossa enää 15. On siis sanomattakin selvää, että mikään muu kuin voitto maanantaina ei kelpaa, mikäli Härmä haaveilee sarjapaikkansa säilyttämisestä.

Ainoastaan kolme voittoa koko kaudella ottanut Härmä on vieraillut tällä kaudella kahdesti Tammelassa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Härmä vei täyden pistepotin 1–0-voitolla, jolloin koko joukkue puolusti erittäin taistelevasti ja kurinalaisesti. Toisella vierailulla peliesitys olikin sitten täysin päinvastainen ja Härmä pelasi varmasti yhden Kakkosen historiansa surkeimmista otteluista. Loppulukemat kirjattiin tuolloin TPV:lle 5–0-lukemin.

Vieraiden paras maalintekijä on Mika Ahonen kymmenellä täysosumalla. Tero Intala on osunut kahdeksan kertaa, Rudi Dieter viidesti ja Sergei Korsunov neljästi. Härmän paras maalinsylkijä on Anssi Laine neljällä osumalla, Tatu Mäkelän säestäessä kolmella. Härmä saa kokoonpanoon pelikieltonsa paikallisottelussa kärsineet Tatu Mäkelän ja Kim Lingmanin. Poissaolijoiden listalta löytyy varmuudella loppukauden sivussa oleva Juuso Lindroos (mononukleoosi), Jonas Ruohomäki (mykoplasma) ja Eetu Kolu, jolle ei vapaita armeijasta herunut. Selkävammaa potenut Valtteri Lattu sen sijaan tekee huomenna paluun kokoonpanoon. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

17.1.2020