fbpx
Uutiset

Härmä päätti kauden voitolla

Hämeenlinnan Härmän miesten jalkapallojoukkueen kausi on paketissa. Kolmosen Tampereen piirin lohkossa seitsemänneksi (12 joukkueen lohko) sijoittunut joukkue voitti syksyn viimeisessä ottelussaan lauantaina Tampereen Kisatoverit maalein 2–1 (0–1).

Härmä aloitti Pullerin kentällä pelatun ottelun nihkeästi, mutta toisella jaksolla joukkue lisäsi kyytiään ja TKT:n maalilla alkoi tapahtua. Juho Nordström teki kotijoukkueen ensimmäisen maalin 79 minuutin pelin jälkeen. Voitto-osumaa puolestaan tuuletti Kalle Aaltonen viisi minuuttia myöhemmin.

Härmän valmentajakaksikko Juha Lempinen ja Jouko Salminen oli tyytyväinen koko joukkueen peliin. Miehet peluuttivat tällä kertaa koko arsenaaliaan ja se tuotti tulosta.

– Teimme seitsemän vaihtoa, mutta nuoret pelaajamme onnistuivat taas ihan hyvin. Maalipaikkoja meillä oli tänään vaikka kuinka paljon, mutta vasta ottelun loppupuolella alkoi osua myös maalitolppien väliin, Lempinen nauroi.

Härmällä on takanaan vaihteleva kausi Kolmosessa.

– Kyllä kausi oli aika vaikea, mutta ihan kohtuullisestihan siitä lopulta selvittiin. Pitää nimittäin muistaa, että varsinkin nuorille pelaajillemme kausi oli aika rankka. Osa porukasta pelasi myös A-poikien Ykköstä ja selvitti siinä sarjassa tiensä komeasti SM-karsintoihin. Kyllä siinä ohjelmaa piisasi, kun toinen joukkue pelasi viikolla ja toinen viikonloppuna, Salminen muisteli.

Härmän nuoret kunnostautuivat myös lauantain TKT-pelissä. Prince Mokuma, Valtteri Kaarna, Juho Nordström ja Juuso Kemppainen saivat valmentajiensa kehut.

– Pojat ylsivät oikein hyvään esitykseen. Toivottavasti pelit sujuvat jatkossakin hyvin, vaikka ensi kauden kuviot ovat vielä auki. Meillä ei tahdo nimittäin pelaajat riittää, Lempinen harmitteli.

Valmentajakuviot joukkueella on kuitenkin jo tiettävästi selvillä. Härmää ensi kaudella valmentaa entinen liigapelaaja Matti Hiukka, joka luotsasi päättyneellä kaudella Riihimäen Palloseuraa. HäSa

Asiasanat

Menot