fbpx
Uutiset

Härmä päätti Kolmosen kotivoittoon

Hämeenlinnan Härmän miehet päättivät jalkapallon Kolmosen kautensa Kaurialan stadionilla kotivoittoon Tampereen Kisa-Tovereista maalein 4–1 (3–0).

– Viimeisen pelin elkeethän tässä olivat, mutta hyvällä ilmeellä pojat pelasivat. Mukava päättää kausi voittoon, iloitsi Härmän päävalmentaja Juha Jakobsson.

Härmän maalitykit iskivät alkutahdit. Jo neljännellä minuutilla Jere Suomalainen kaadettiin vahvan nousun päätteeksi ja rangaistuspotkusta Juuso Lindroosin kauden 17. maali vei kotijoukkueen johtoon.

Puolen tunnin kohdalla Suomalainen viimeisteli tarkalla vedolla 2–0. Osuma oli hänelle kauden 15:s. Juuri ennen taukoa Jan-Markus Jakobssonin kaukolaukaus muutti numeroiksi 3–0.

Sarjapaikastaan putoamisviivan yläpuolella taistellut TKT tuli hyvällä asenteella toisella jaksolle ja loi tilanteita. Maalinteossa onnistui kuitenkin Härmän Antti Tapola. Vieraiden kuparinen rikkoutui vasta 83. minuutilla.

– Pallottomana jäädytimme peliä hyvin ja viimeistely oli tehokasta. Kaverin viimeistely sen sijaan oli tänään surkeaa, Jakobsson pohti pelin ratkaisua.

Härmän sijoitus 12 joukkueen lohkossa oli neljäs. Kauden saldoksi tuli 12 voittoa, 2 tasapeliä ja 8 tappiota maalierolla 55–48. Tampereen ja Satakunnan lohkon voitti ylivoimaisesti porilaisen FC Jazzin kakkosjoukkue, joka oli varmistanut nousunsa Kakkoseen jo hyvissä ajoin ennen kauden päätöstä.

– Raskas kausi on ollut. Heti alkukaudesta tulleet loukkaantumiset pilasivat kevätkauden ja Jazz pääsi karkuun. Syyskierros oli meiltä erinomainen. Saimme myös A-junioreita mukaan ja tänäänkin Casimir Kallio ja Elias Keskinen pelasivat puolustuslinjassa hyvän pelin, Jakobsson summasi.

– Itse en jatka ensi kauteen, mutta tästä kaudesta on otettava opiksi, jotta taistellaan Kolmosen kärkipaikasta. Meillä on ollut liian kapea materiaali ja yhteistyötä juniorien kanssa pitää kehittää. HäSa

 

Asiasanat

Menot