Uutiset

Härmällä riittää urakoitavaa Kolmosessa

Hämeenlinnan Härmä pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa jalkapallon Kolmosessa keksiviikkona Tampereella. Joukkue kohtaa Tampereen ja Satakunnan alueiden lohkon avausottelussaan Tampereen Kisatoverit. Ensimmäisen kotiottelunsa Härmä pelaa reilun viikon kuluttua perjantaina, jolloin Pullerille saapuu porilainen MuSa.

Härmä on päävalmentajansa Juha Lempisen mukaan palannut oikealle sarjatasolleen. Vuoden visiitti Kakkosessa oli liian kylmää kyytiä seuran edustusjoukkueelle.

– Töitä pitää nimittäin tehdä jo ihan tosissaan Kolmosessakin, ainakin jos haluaa pärjätä. Olemme saaneet tälle kaudelle kasaan nuoren joukkueen, jonka iskukyky on selvillä vasta sydänkesän seutuvilla. Etenemme nyt aluksi maltillisesti peli kerrallaan.

– Meillä on paljon uusia pelaajia, mutta nuoret miehet ovat opiskelukiireidensä takia päässeet keskittymään peleihin vasta ihan kauden alla. Nuorten kanssa on kuitenkin mukava tehdä hommia. Hyvä juttu on myös yhteistyösopimus Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa, pohtii Lempinen.

Härmä kohtaa Kolmosessa kahden kerroksen väkeä. Lempinen muistuttaa, että kovimmat joukkueet ovat todella vahvoja.

– Ainakin porilainen MuSa on satsannut kovasti kauteen. Myös Tampereen Pallo-Toverit ja Nokian Palloseura ovat lohkomme kovia joukkueita.

Härmän kovasti uudistuneella pelaajalistalla on 24 nimeä. Vanhoista sopimuspelaajista jatkavat maalivahdit Tommi Viik ja Heikki Viitanen sekä kenttäpelaajat Tommi Ijäs (puolustaja), Juuso Lindroos (keskikenttä), Adao Caquese (puolustaja), Jonas Ruohomäki (keskikenttä), Jan-Erik Isosomppi (keskikenttä), Ilkka Marin (keskikenttä), Otto Ojala (keskikenttä), Atte Koivuniemi (hyökkääjä) ja Anssi Laine (hyökkääjä).

Uusia miehiä ovat Parolan Visasta siirtyneet puolustaja Jan-Markus Jakobsson, keskikenttäpelaaja Jarkko Saarman, puolustaja Tatu Nordström, puolustaja Jere Saarinen ja hyökkääjä Daniele Rapaccini. HJS:sta Härmään vaihtoivat puolestaan maalivahti Tommi Vainio, puolustaja Casimir Kallio sekä keskikenttäpelaajat Juuso Pohjonen ja Tommi Ojala.

Tervakosken Padosta Härmä sai toppari Vesa Virtasen, ja Janakkalan Pallosta toppari Jarkko Riihimäen. FC Hämeenlinnasta Härmään vaihtoivat hyökkääjä Jussi Ojala ja keskikenttäpelaaja Henrik Salminen. Myös Lammin Vetoa aiemmin edustanut puolustaja Joonas Helen on alkavalla kaudella Härmän mies.

Härmän lohkossa pelaavat tällä kaudella TKT (Tampere), MuSa (Pori), FC KaVo (Kangasala), FC Tigers (Tampere), Sääksjärven Loiske (Lempäälä), TPV 2 (Tampere), ToVe (Pori), NoPS (Nokia), PJK (Pirkkala), TP-T (Tampere) ja PS-44 (Valkeakoski). (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic