Uutiset

Härmälle vierastappio rumin lukemin

Nopeat maalit ensimmäisellä puoliajalla olivat myrkkyä Härmälle, kun joukkue hävisi torstaina Jyväskylän Pallokerholle jalkapallon naisten Ykkösessä. Loppulukemat olivat hämeenlinnalaisten kannalta masentavat 8–1 (4–1).

Härmä aloitti ottelun hyvin ja siirtyi seitsemännellä minuutilla johtoon Laura Långvikin kaukolaukauksella. JyPK kuittasi tilanteen kuitenkin nopeasti ja nousi muutamassa minuutissa 2–1-johtoon.

– Alkuun kaikki näytti hyvältä. Sitten maaleja alkoi tulla liian nopeasti ja meillä taisi selkäranka katketa vastustajan kolmannen maalin jälkeen. Sanoin naisille pelin jälkeen, että nyt mentiin aikamoisilla harppauksilla takapakkia, Härmän päävalmentaja Jussi Laihanen harmitteli.

Härmällä oli ottelussa suuria ongelmia syöttöjen kanssa.

– Emme pystyneet pitämään palloa juurikaan itsellämme, koska syötöt eivät menneet omille. Joukkueen ainoaksi onnistujaksi voisi nimetä maalivahti Sara Ingetin ja hänet palkittiinkin parhaana pelaajana. Vaikka omiin meni monta, maalivahtia niistä ei voi syyttää. Ilman häntä olisimme voineet hävitä pelin vaikka 16–1, Laihanen sanoi.

Ensi viikon lauantaina Härmän vieraaksi saapuu Vaasan IFK.

– Ei vastus tästä ainakaan helpotu. Toivotaan, että pystyisimme kotona pelaamaan paremmin kuin tänään, Laihanen ennakoi. (HäSa)

Asiasanat

Mainos