Uutiset

Härmän kausi päätökseen

Sarjapaikkansa edelliskierroksella varmistanut Härmä isännöi kauden päätösottelussa TPV:tä. Sijoituksien kannalta ottelussa on panosta vain TPV:llä, joka voitolla voi kuroa kolmen pisteen eron Kraftiin kiinni. TPV:n maaliero on seitsemän parempi kuin Kraftilla, joten tamperelaiset lähtevät varmasti hakemaan voittoa kaikin keinoin. Kraft tosin kohtaa päätöskierroksellaan sarjan heittopussin Jämsänkosken Ilveksen.

Härmää taas motivoi se, ettei TPV ole vielä tällä kaudella kaatunut. Vaikka ottelussa ei käytännössä panoksia olekaan, siitä tuskin tulee tylsä.

Härmän päävalmentaja Janne Hyökyvaara lupaili Sporting-pelin jälkeen muutoksia kokoonpanoon, ja niitä on myös tulossa. Juuso Nieminen ja Jussi Sorri potevat pientä flunssaa, jonka takia miehiä ei kentällä nähdä. Aleksi Latvanen teloi selkänsä Sporting-ottelussa, eikä Härmä ota hänen kanssaan turhia riskejä. Myös Ilkka Turunen on katsomon puolella. Maalilla nähdään uusi mies, kun tunnollisesti kakkosmaalivahdin hommia hoitanut Sampsa Hannonen saa kiitoksen ja pääsee tolppien väliin.

Ottelu pelataan poikeuksellisesti Pullerin Säästöpankki-areenassa. Kaurialan kentän nurmi on jo pelikelvoton.

– Vaikutus tulee varmaan olemaan se, että tilaa on vähemmän. Jos maaleja alkaa tulla, niin niitä voi tulla sitten paljon. Hallissa ollaan niin äkkiä maali- ja vetopaikoilla. Veskarit ovat isossa osassa lauantaina, arvioi Härmän päävalmentaja Janne Hyökyvaara. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic