fbpx
Uutiset

Härmän maaliton putki 484 minuuttia

Toukokuun 18. päivänä Härmä voitti vieraissa Tampereen Pallo-Veikot, mutta sunnuntaina vajaat kaksi kuukautta myöhemmin osat vaihtuivat täysin Kakkosen länsilohkossa. TPV voitti murskalukemin 5–0 (3–0).

Härmän viimeisin voitto on juuri TPV:ta vastaan. Tuon iloisen illan jälkeen saldona on kymmenestä ottelusta kaksi tasapeliä ja maaliero on 4–24.

Tappioputki on nyt viisi ottelua yhteismaalein 0–15. Edellisen kerran Härmä on tehnyt maalin 16. kesäkuuta Sporting Kristiinaa vastaan. Tehottomuutta on kestänyt 484 minuuttia.

– Jos ei luoda paikkoja, niin ei voi odottaa maalejakaan. Tänään meillä oli pari puolittaista yritystä, mutta ei kunnollisia paikkoja. Hävisimme kaikissa perusasioissa mitä voi kuvitella, myönsi Härmän valmentaja Janne Hyökyvaara.

Ottelussa kolme maalia tehnyt Tero Intala puski 1–0 jo kuudennella minuutilla. Hän teki toisensa avausjakson lopulla läpiajon päätteeksi.

– Vajaat kaksi kuukautta sitten meillä ei onnistunut mikään, siksi jäätiin nollille. Nyt ei ollut edes yhtään heikkoa viisiminuuttista, sellaisia on ollut edellisissä peleissämme, sanoi nousua havittelevan TPV:n valmentaja Jari Pylkkönen.

Hännille juuttunut Härmä oli saanut Hakasta mukaan liigassakin viime kaudella pelanneen Topi Järven, mutta hänkin jäi yksin, vaikka palkittiin vieraiden parhaana.

– Topi lienee mukana vielä kaksi ottelua heinäkuussa ja toiveissa on saada lisää apua Hakasta, mutta muuten nyt täytyy alkaa myöntää, ettei joukkueen materiaali ja taso taida olla riittävä tälle tasolle. Ei osattu syöttää eikä pitää palloa, Hyökyvaara tunnusti.

– TPV:lla oli hyvä liike, heillä on lahjakas joukkue. Mutta kyllä tuo 484 minuuttia maalittomuutta on jo järkyttävä luku. Avausjakson lopulla peliin tullut Eetu Kolu oli meiltä paras pelaaja, Hyökyvaara sanoi. (HäSa)

Asiasanat

Menot