Uutiset

Härmän naiset putosivat cupista murskanumeroin

Härmän naisten taival Suomen cupissa päättyi odotetustikin lauantaina Pullerin tekonurmella. Vastassa ollut liigajoukkue Tampereen Ilves näytti farmiseuralleen tasoeron: Ilves murskasi Härmän numeroin 11–0 (3–0).

1. divisioonassa pelaava Härmä pysyi koko lailla mukavasti vastustajansa tahdissa ensimmäisen puoliajan, jonka Härmä sai pelata kovaan myötätuuleen.

– Meidän takana oli karmea myötätuuli avausjaksolla. Toisella puoliskolla Ilves osasi käyttää hyväkseen sen myötätuulen. Sieltä lähti aika hyviä laukauksia. Pussiin taisi kolahtaa kuusi kaukovetoa. Laatua löytyi Ilveksen laukauksista, kehui Härmän valmentaja Jussi Laihanen vastustajaa.

– Ilves pelasi viime kaudella samassa sarjassa kuin me ja silloinkin se voitti meidät selvästi. Täksi kaudeksi liigaan noussut joukkue on saanut lisäksi vahvistuksia, hän jatkoi.

Selvää on, ettei Härmä voinut saada lauantain otteluun pelaaja-apua Ilveksestä. Sarjassa se on mahdollista, mutta Laihasen mukaan Ilvekselläkään ei ole kovin laajaa pelaajistoa.

– Olen sanonut ennenkin, ettemme voi tuudittautua mahdollisiin farmilainoihin. Kyllä meillä on oman homman oltava kunnossa.

Härmä aloittaa 1. divisioonan huhtikuun puolivälin jälkeen.

– Yksi harjoituspeli on tähän väliin kyllä saatava, ettei tarvitse lähteä sarjaan tällainen tappio alla, Laihanen tuumi.

Kaksi ilvespelaajaa, Heidi Kollanen ja Kaisa Björn, ylsivät lauantaina hattutemppuun. Johanna Salmijärvi, Ada Nikkilä, Riikka Winter, Elina Myllymäki ja Sini Lauerma olivat Ilveksen muut maalintekijät. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic