Uutiset

Härmän naisille viime hetken voitto

Hämeenlinnan Härmän naiset ottivat lauantaina viime hetken maalilla voiton. FC Rauman vieraana käynyt Härmä sai tuulettaa voittoa, kun Suvi Saalimo onnistui tekemään joukkueensa kolmannen maalin lisäajan viidennellä minuutilla. Härmän voittolukemat olivat 3–2 (2–1).

– Peli oli ihan hyvin kuosissa. Loppuvaiheessa tuli vähän paniikkia, joka tarttui oikeastaan kaikkiin. Onneksi saimme kuitenkin voiton, kommentoi Härmän valmentaja Jussi Laihanen.

Härmä oli liikkeellä hieman erilaisella kokoonpanolla kuin normaalisti. Joukkueen vakiopelaajia oli sivussa erilaisten kesälomamatkojen takia, joten joukkuetta vahvistivat JanPan B-tytöt Jenni Saarinen ja Annika Onnela sekä SM-tasollakin pitkään pelanneet Sanna Laihanen ja Taru Penttilä. Penttilä teki joukkueensa ensimmäisen maalin ja oli lähellä toistakin osumaa, mutta se merkittiin lopulta omaksi maaliksi.

Penttilän iskemä maali oli komea. Senja Jakobsson antoi pitkän vapaapotkun, jonka Aliisa Ollikainen jatkoi päällä eteenpäin. Ollikaisen jatko tuli Saalimolle, joka puolestaan pelasi pallon pilkun kohdalle Penttilälle.

– Se oli todella hieno maali. Tuomarikin sanoi, että yksi hienoimmista, mitä hän on vähään aikaan nähnyt, Laihanen kertoi.

Senja Jakobsson ja Elina Hämäläinen uurastivat keskikentällä vähän flunssaisenakin hyvän ottelun. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

26.9.2020

Fingerpori

comic