Uutiset

Harvinaisen pitkä kutsumaton vieras viihtyi vessassa

Malesialainen perhe luuli ensin tyttärensä mielikuvituksen heittäytyneen vähän turhankin vilkkaaksi, kun tytär ilmoitti pytonkäärmeen kurkistelevan wc:n ovesta.

Kun tytär ei millään antanut periksi, perhe alkoi tutkia käärmeväitteen todenperäisyyttä. Ja löytyihän se – kaksi ja puoli metriä pitkä mustakeltainen kaveri, joka tutkisteli uteliaana ympäristöään.

Käärmeen nappaamiseen tarvittiin palokunnan apua. Tomerat palomiehet toimittivat sieppaamansa kiemurtelijan takaisin kotioloihin viidakkoon.

Palomiehiä ei tavoitettu kommentoimaan pytonin nappaamista. Sekin on vielä epäselvää, miten käärme oli asuntoon joutunut.

STT

Mies aikoo rikastua koirankakalla

Saksalaismies uskoo, että hän tulee ensimmäisenä ihmisenä rikkaaksi keräämällä koirankakkaa. Mies on rekisteröinyt nimiinsä patentin, jolla on määrä muuttaa koiran uloste poltettaviksi briketeiksi ja rakennusmateriaaleiksi.

Hanke etenee lupaavasti. Viranomaiset hyväksyivät Karl-Friedrich Lentzen jättämän patenttihakemuksen.

– Kun näen kadulla koirankakkaa, se on minulle painonsa arvoinen kultaa, luonnehtii 57-vuotias Lentze.

Hänen brikettiensä pitäisi olla poltettaessa hajuttomia.
Keksijän mukaan kakkabriketit ovat niin kovia, että niitä voi käyttää myös rakentamiseen. Lentze ei kertonut, alkaako briketeistä tehty talo löyhkätä helteellä.

Keksijä kuitenkin muistuttaa, että jo muinaiset egyptiläiset rakensivat talonsa mudan ja lannan sekoituksesta.

STT