Uutiset

Hattel Riders järjestää seurakilpailut

Hattel Riders talli järjestää ensi viikonloppuna esteratsastuskilpailut Janakkalassa.

Lauantaina kilpailuluokkia on viisi estekorkeuksilla 110–140 senttiä. Sunnuntaina kilpaillaan kolmessa luokassa ja pääluokassa estekorkeudet nousevat aina 145 senttiin asti.

Vaikka kyseessä on seurakilpailu, odotetaan osallistujia aina Oulusta saakka. Kansallisissa pääsarjoissa on tällä hetkellä kilpailukalenterissa kuukauden tauko.

– Meillä on syyskuun puolessa välissä kauden tärkein viikonloppu tulossa, silloin kilpaillaan Helsingin Olympiastadionilla kotimaisen GP-sarjan finaalit. Emme voineet jäädä vain ihmettelemään, kun sopivaa valmistelevaa kilpailua ei löytynyt koko maasta, kertoo Hattel Riders -tallin vetäjä Sanna Backlund.

Rahapalkinnot ovat seuratason kilpailuille suuret. Esimerkiksi sunnuntain pääluokassa voittaja saa 2 000 euron rahapalkinnon. – Olemme erittäin kiitollisia tukijoillemme. Eihän se mukavaa ole soitella lakki kourassa tutuille ja tuntemattomille, mutta halusimme toisaalta esimerkillämme osoittaa muille kilpailunjärjestäjille hieman malliakin, Backlund naurahtaa.

Kilpailut käynnistyvät molempina päivinä kello 9.00. Yleisöllä on kilpailuja seuraamaan vapaa pääsy. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

27.5.2020