Uutiset

Hauhon laturetki…kutsuu sunnuntaina

Hauholaiset hiihtoladut ja -maisemat kutsuvat hämeenlinnalaisia suksille sunnuntaina latureitille Eteläinen–Kokkila–Kirkonkylä.

Kirkonkylän ja Hankalanvälillä on toivottavaa hiihtää ns. vastapäivään eli Kirkonkylästä Vuorenharjun kautta Hankalaan ja Hankalasta Mäkimaan kautta Kirkonkylään.

Hauhon Sisun hiihtojaosto kantaa päävastuun laturetkipäivän järjestämisestä. Latu-ura, jossa on mahdollisuus hiihtää perinteistä ja luistella, on saatu loistavaan kuntoon, kiitos runsaan lumen ja paikallisen latukoneen ajajan.

Hiihtojaosto on teettänyt uudet opastemerkit, joten eksymisvaaraa ei tule olemaan. Koko lenkin retken KK- Eteläinen edestakaisin hiihtämällä saa kokoon noin 35 km:n päiväurakan.

Retkelle ei tarvitse ottaa omia eväitä mukaan, koska suuhun pantavaa tulee olemaan tarjolla latuasemilla Eteläisten koululla, Kokkilan kodalla ja Kirkonkylän yhtenäiskoululla. Latuasemapalvelua on saatavissa kello 10–16. Osanottomaksua ei peritä, riittää kunhan varaa mukaan rahaa latuasemapalvelujen käyttämiseen. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

30.3.2020